about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

لهستان ادعا کرد که حملات سایبری به زیرساخت‌های حیاتی در حال افزایش است و روسیه را مقصر این موضوع معرفی کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کریستوف گاوکوفسکی (Krzysztof Gawkowski)، وزیر امور دیجیتال لهستان، به رویترز گفت که زیرساخت‌های حیاتی لهستان در معرض حملات سایبری فزاینده‌ای از سوی روسیه قرار گرفته‌اند. اطلاعات نظامی این کشور، منابع خود را برای چنین اقدامی علیه لهستان در سال جاری 3 برابر کرده است.

گاوکوفسکی عنوان کرد که از ۱۷۰ هزار حادثه سایبری که در 3 فصل اول امسال شناسایی شده، بخش قابل توجهی به هکرهای روسی نسبت داده شده است، درحالی‌که موارد دیگر با انگیزه مالی، شامل سرقت یا سایر اشکال جرایم سایبری هستند.

وی افزود:

«لهستان روزانه در معرض ۲۰۰۰ تا ۴۰۰۰ حادثه قرار دارد و ۷۰۰ تا ۱۰۰۰ مورد از آنها توسط ما مورد بررسی قرار می‌گیرد، به این معنی که آنها تهدیدی واقعی ایجاد کرده‌اند یا پتانسیل ایجاد مشکلات جدی را دارند. دشمنان خارجی اکنون تمرکز خود را فراتر از سیستم‌های آب و فاضلاب به بخش انرژی گسترش می‌دهند.»

وزیر امور دیجیتال لهستان آمار دقیقی از فعالیت روسیه ارائه نداد و نتوانست در مورد روش‌های روسیه در فضای سایبری این کشور اظهار نظر کند. اطلاعات مربوط به افزایش دخالت روسیه از داده‌های سازمان‌های اطلاعاتی لهستان به دست آمده بود.

روسیه همواره ادعاهای مربوط به چنین فعالیتی را رد کرده است. سفارت روسیه در ورشو هنوز نسبت به این اظهار نظر پاسخی نداده است.

مقامات در ورشو ادعا کردند که لهستان، حامی سرسخت اوکراین، هدف اصلی روسیه در میان کشورهای ناتو است و کرملین را به تلاش‌های مکرر برای تضعیف امنیت ملی متهم کرده‌اند.

گاوکوفسکی گفت:

«فعالیت روسیه به شدیدترین حد خود رسیده است، زیرا زیرساخت‌های حیاتی ضروری برای حفظ زندگی عادی را هدف قرار می‌دهد. همراه با حمله پهپادی روسیه در 10 سپتامبر امسال، یک حمله سایبری مرتبط به لهستان رخ داد که بزرگ‌ترین حمله از سال 2022، زمانی که جنگ در اوکراین آغاز شد، بود.»

او مدعی شد که اگرچه دولت لهستان از ساعات اولیه شب متوجه حمله پهپادی از سوی روسیه شد، اما ادعاهای دروغین مبنی بر اینکه اوکراین پهپادها را برای شروع جنگ فرستاده، فضای سایبری لهستان را پر کرد.

وی ادامه داد که برای انجام این کار، ربات‌هایی که ماه‌ها و حتی سال‌ها غیرفعال مانده بودند، دوباره فعال شدند.
 

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.