about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

وزیر امور دیجیتال لهستان ادعا کرد که مسکو واحد سایبری ویژه‌ای دارد که به کمک آن لهستان را هدف قرار می‌دهد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کریستوف گاوکوفسکی (Krzysztof Gawkowski)، وزیر امور دیجیتال لهستان گفت که روسیه یک واحد اطلاعاتی ویژه دارد که به انجام حملات سایبری علیه لهستان به عنوان بخشی از یک جنگ سایبری ادامه می‌دهد.

گاوکوفسکی، به عنوان معاون نخست وزیر، ادعا کرد که لهستان یک کشور عضو اتحادیه اروپا است که بیشتر مورد حمله روسیه قرار گرفته است. او در یک کنفرانس مطبوعاتی عنوان کرد که بین ژانویه تا اواسط اکتبر 2024، بیش از 80 هزار حمله سایبری ثبت شده است.

بنابر ادعای گاوکوفسکی، اداره اطلاعات اصلی (GRU) روسیه، اداره اصلی جاسوسی مسکو، یک بخش ویژه برای انجام اطلاعات نادرست و خرابکاری علیه لهستان دارد.

وی مدعی شد که کرملین قصد دارد در انتخابات ریاست جمهوری لهستان در ماه می امسال مداخله کند.

گاوکوفسکی تصریح کرد:

«ورشو اقداماتی را برای محافظت از فضای سایبری خود انجام داده و بر بودجه گسترده‌ای که برای این منظور و همچنین ایجاد یک مرکز هماهنگی ویژه اختصاص داده شده، تأکید کرد.»

لهستان یکی از سرسخت‌ترین متحدان اوکراین در جنگ با روسیه بوده است. در عین حال، تنش‌ها بین ورشو و مسکو اخیراً در بحبوحه اتهاماتی مبنی بر دخالت روسیه در خرابکاری در لهستان به عنوان بخشی از استراتژی «جنگ ترکیبی» افزایش یافته است.

در ماه دسامبرگذشته، وزارت امورخارجه روسیه دستور بسته شدن سرکنسولگری دیپلماتیک لهستان در سن پترزبورگ را به تلافی دستور لهستان مبنی بر بسته شدن سرکنسولگری روسیه در شهر پوزنان در غرب این کشور صادر کرد.
 

منبع:

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.