about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

دولت لهستان هکرهای روسی را به حمله سایبری بزرگ به شبکه انرژی و خاموشی سراسری متهم کرد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ دولت لهستان، روسیه را به انجام یک حمله سایبری به شبکه برق این کشور در ماه گذشته متهم کرد که به ادعای آنها تقریباً باعث خاموشی سراسری شد.

میلوش موتیکا (Miłosz Motyka)، وزیر انرژی لهستان، به خبرنگاران گفت که این حمله به دنبال ایجاد اختلال در ارتباط بین تأسیسات انرژی‌های تجدیدپذیر و اپراتورهای توزیع برق در اواخر دسامبر سال گذشته بود.

به گفته موتیکا، این حادثه نشانگر تغییری نسبت به حملات سایبری قبلی است که گفته می‌شود نیروگاه‌های برق معمولی یا شبکه‌های انتقال ولتاژ بالا را هدف قرار می‌دادند.

کریستوف گاوکوفسکی (Krzysztof Gawkowski)، وزیر امور دیجیتال و معاون نخست‌وزیر لهستان، نیز عنوان کرد که قبل از خنثی شدن حمله سایبری، این کشور خیلی نزدیک به خاموشی بود.

وی اظهار داشت:

«ما قبلاً چنین حمله‌ای را تجربه نکرده بودیم. برای اولین بار، مکان‌های مختلف به طور همزمان هدف قرار گرفتند. همه چیز نشان می‌دهد که ما با خرابکاری روسی روبرو هستیم، زیرا باید به نام آن خوانده شود که قرار بود اوضاع را در لهستان بی‌ثبات کند.»

گاوکوفسکی این حمله سایبری را معادل تانک‌های دیجیتال دانست و مدعی شد که مسکو پشت آن بوده است.

وزارت امور دیجیتال لهستان بخش قابل توجهی از حدود 170 هزار حادثه سایبری گزارش شده در 3 فصل اول سال گذشته را به عوامل تحت حمایت دولت روسیه نسبت داده است.

لهستان متحد نزدیک اوکراین است و ظاهراً به مرکز اصلی ارسال کمک‌های بشردوستانه و نظامی به این کشور تبدیل شده است.
 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد