about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

مدیران پشت سایت غیرقانونی پخش زنده ورزشی 247TVStream این هفته و پس از اینکه یکی از آن‌ها در نیویورک دستگیر شد، توسط وزارت دادگستری متهم شدند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، یک کیفرخواست که روز سه‌شنبه منتشر شد، نور نبی چودری، ۵۶ ساله، از چیکتوواگا، نیویورک، و برادرش محمد رحمان، ۳۶ ساله، از داکا، بنگلادش را به چندین جرم مرتبط با مدیریت این وسایت متهم کرد.

این سرویس آنلاین مبتنی بر اشتراک به کاربران امکان می‌داد برنامه‌های زنده ورزشی و تلویزیونی را پخش کنند.

گفته می‌شود این دو نفر بیش از ۷ میلیون دلار از این پلتفرم درآمد کسب کرده‌اند.

چودری روز سه‌شنبه دستگیر شد، پس از آنکه یک هیئت منصفه فدرال در تاریخ ۱۵ نوامبر کیفرخواستی علیه هر دو نفر صادر کرد.

این کیفرخواست شامل اتهاماتی نظیر توطئه برای ارائه یک سرویس دیجیتال غیرقانونی به عموم، ارائه یک سرویس دیجیتال غیرقانونی، توطئه برای کلاهبرداری اینترنتی، و سرقت هویت بود.

چودری روز سه‌شنبه در دادگاه منطقه‌ای ایالات متحده در منطقه غربی نیویورک حاضر شد و یک حکم بازداشت برای رحمان صادر شده اما هنوز دستگیر نشده است.

هر دو نفر ممکن است با مجازات حداکثر ۲۸ سال زندان مواجه شوند.

این دو نفر سایت خود را از می ۲۰۱۷ تا نوامبر ۲۰۲۴ اداره می‌کردند و برای اشتراک در پلتفرم خود از کاربران ماهانه ۱۰ دلار دریافت می‌کردند.

آن‌ها استریم‌های ویدیویی را با خرید حساب‌های قانونی برای خود و انتقال آن به کاربران‌شان تأمین می‌کردند.

نیکول آرژنتیری، معاون اصلی دادستان کل و رئیس بخش جنایی وزارت دادگستری، ادعا کرد که سایت 247TVStream باعث خسارت‌های بیش از ۱۰۰ میلیون دلاری به صاحبان قانونی حقوق کپی‌رایت شده است، اما توضیحی درباره نحوه محاسبه این مبلغ ارائه نکرد.

بریون پیس، دادستان ایالات متحده برای منطقه شرقی نیویورک، بیان کرد:

طبق ادعاها، متهمان یک سرویس غیرقانونی پخش آنلاین راه‌اندازی کرده بودند که برنامه‌های تلویزیونی دارای کپی‌رایت را برای منافع شخصی خود سرقت می‌کردند.

ویلیام واکر، مأمور ویژه تحقیقات امنیت ملی (HSI)، افزود که این دو نفر همچنین هویت یک قربانی بی‌خبر را برای بهره‌برداری از کسب‌وکارهای بزرگ آمریکایی در جستجوی ثروت غیرقانونی دزدیده‌اند.
علاوه بر کیفرخواست و دستگیری، این مامور دامنه‌هایی که این دو برای راه‌اندازی پلتفرم خود استفاده می‌کردند را توقیف کرد.

سازمان‌های ایالات متحده همچنین با مقامات هلند و بریتانیا همکاری کردند تا سایر سرورهایی را که زیرساخت‌های لازم برای این سایت را ارائه می‌دادند، تعطیل کنند.

اکنون وب‌سایت مذکور یک بنر مربوط به پلیس را نمایش می‌دهد.

در کیفرخواست، پنج قربانی به‌عنوان ارائه‌دهندگان خدمات پخش معرفی شده‌اند.

در سال‌های اخیر، ارائه‌دهندگان محتوا و لیگ‌های ورزشی با وزارت دادگستری و سایر کشورها برای تعطیلی سایت‌های پخش غیرقانونی همکاری کرده‌اند.

در ماه ژوئن، وزارت دادگستری پنج نفر را به اتهام اداره یک سرویس اشتراکی مشابه به نام جتفلیکس (Jetflicks) متهم کرد و حداقل یکی از آن‌ها هفته گذشته محکوم شد.

اپراتور پشت یک سایت غیرقانونی دیگر با نام هی هی استریمز (HeHeStreams) در سال ۲۰۲۱ متهم شد و مقامات آلمانی نیز امسال یکی از محبوب‌ترین سایت‌های پخش غیرقانونی فیلم را تعطیل کردند.

 

منبع:

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.