about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

مصر و مکزیک بیشترین آسیب‌پذیری را در برابر تهدیدات سایبری دارند و سوئد و پس از آن سنگاپور آماده‌ترین کشورها هستند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ براساس مطالعه جدید یک شرکت سازنده نرم‌افزارهای رمزگذاری و مدیریت رمز عبور به نام «Psono»، مکزیک، مصر و نیوزلند کمترین آمادگی را در زمینه تهدیدات امنیت داده و امنیت سایبری دارند.

در بخشی از مطالعه Psono آمده است :

«مکزیک به عنوان کم‌آماده‌ترین کشور برای تهدیدات امنیت داده پیشرو است.»

این مطالعه 54 کشور را از نظر آمادگی امنیت داده‌ها با فاکتورگیری در شاخص جهانی امنیت سایبری سازمان ملل، تعداد حساب‌های موجود در هر کشور در معرض نقض داده‌ها و جستجو برای عبارت «چگونه یک رمز عبور قوی ایجاد کنیم» ارزیابی کرد.

گزارش شرکت همچنین تعداد متخصصان امنیت سایبری شاغل در هر یک از 54 کشور و همچنین رتبه‌بندی رقابت دیجیتالی هر کشور را در نظر گرفته است.

به گفته شرکت، مصر همچنان با تعداد نسبتاً کمی از متخصصان امنیت سایبری دست و پنجه نرم می‌کند.

این کشور همچنین با 194 هزار جستجوی کلی مربوط به رمز عبور، مشارکت عمومی محدود در امنیت سایبری را شاهد است.

در مورد نیوزیلند، اگرچه این مطالعه نشان می‌دهد که رتبه رقابت دیجیتالی بسیار بالاتری نسبت به بسیاری از کشورهای دیگر مشاهده شده دارد، اما متخصصان محدود امنیت سایبری و تعداد بالای جستجوهای مرتبط با رمز عبور آن، سؤالاتی را در مورد آمادگی کلی آن علیرغم زیرساخت‌های دیجیتال قوی‌اش ایجاد می‌کند.

سوئد و پس از آن سنگاپور و آلمان، براساس تحقیقات انجام شده، از نظر امنیت سایبری آماده‌ترین کشورها هستند.

شرکت در بیانیه‌ای اعلام کرد :

«با وجود جمعیت کمتر، سنگاپور تعداد قابل توجهی از متخصصان امنیت سایبری دارد که نشان دهنده تراکم بالایی از کارشناسان ماهر در امنیت سایبری است. دانمارک، جمهوری چک، کنیا، مالزی، یونان، فنلاند و پرتغال نیز از نظر آمادگی سایبری قوی در میان 10 رتبه برتر قرار دارند. کشورهایی با تراکم بالاتری از متخصصان امنیت سایبری و مشارکت عمومی قوی با شیوه‌هایی مانند ایجاد رمزهای عبور امن، آمادگی بیشتری برای مقابله با تهدیدات سایبری نسبت به کسانی دارند که امیدوار هستند از آسیب‌پذیری‌ها سوءاستفاده کنند.»

مهم است که به طور منظم شیوه‌های امنیتی خود را به‌روز کنید، مانند استفاده از رمزهای عبور قوی و منحصر به فرد و اطمینان از اینکه افراد و مشاغل به طور یکسان به تخصص مناسب در امنیت سایبری دسترسی دارند.

موری هابر (Morey Haber)، مشاور امنیت سایبری شرکت «BeyondTrust»، گفت که مطالعه Psono بر آسیب‌پذیری و شکاف مهمی که برخی کشورها با آن مواجه هستند تأکید دارد.

وی افزود :

«از آنجایی که تهدیدات سایبری به طور فزاینده پیچیده‌تر می‌شوند، همه کشورها برای مقابله مؤثر با آن‌ها مجهز نیستند، به‌ویژه کشورهایی که آموزش کافی در زمینه امنیت سایبری و حداقل حمایت مالی و نیروی کار دارند. با احترام، مشخصات متضاد بین کشورها بر نیاز حیاتی برای همکاری جهانی تأکید می‌کند.»

هابر خاطرنشان کرد که این مطالعه همچنین اثبات این مفهوم را نشان می‌دهد که سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های دیجیتال و مشاغل می‌تواند مزایای بلندمدتی داشته باشد؛ با آمارهای قوی از تعداد متخصصان امنیت سایبری و علاقه به امنیت شخصی، کشورهایی مانند سوئد و سنگاپور نشان می‌دهند که چگونه سرمایه‌گذاری استراتژیک در سواد دیجیتال و توسعه نیروی کار می‌تواند به ایمن کردن کشور در برابر عوامل تهدید کننده شوم کمک کند.

طبق گزارش سال 2024 مجمع جهانی اقتصاد، موضوعاتی مانند امنیت سایبری و آسیب‌پذیری داده‌ها نشانه‌ای از کاهش نشان نمی‌دهند، زیرا نقاط حملات سایبری بالقوه با سرعت «بی‌سابقه» در حال افزایش است.

بر اساس گزارش انجمن اقتصاد جهانی، حملات بالقوه احتمالاً با تعداد دستگاه‌های اینترنت اشیا که انتظار می‌رود تا سال 2030 از 32 میلیارد فراتر رود، ادامه خواهد یافت.

منبع:

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.