about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

یک مقام پارلمان پاکستان از مردم خواست تا با توجه به کندی سرعت اینترنت، میزان استفاده خود را کاهش دهند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ یک مقام پارلمان پاکستان پیشنهاد کرد که مردم باید کمتر و فقط برای مسائل مهم از اینترنت استفاده کنند، زیرا این کشور با کاهش سرعت سایبری مکرر دست و پنجه نرم می‌کند.

سید ساجد مهدی (Syed Sajid Mehdi)، دبیر پارلمان بخش کابینه، اخیراً به سؤالات نمایندگان مجلس شورای ملی در مورد کاهش سرعت، مشکل دانلود رسانه در واتس‌اپ و اتصال متناوب در سراسر کشور پاسخ داده است.

مهدی همچنین به سؤالات مربوط به اینترنت پاسخ داد زیرا اداره مخابرات پاکستان (PTA) به جای وزارت فناوری اطلاعات در حیطه اختیارات بخش کابینه قرار دارد.

دبیر پارلمان پاکستان در مصاحبه‌ای اینترنت در پاکستان را به جاده‌ای تشبیه کرد که هر چه مردم بیشتر از آن استفاده کنند شلوغی آن بیشتر و حرکت مردم کندتر می‌شود.

وی افزود:

«در اینترنت ما بارهای زیادی وجود دارد، [درست مانند] یک جاده شلوغ. اگر ازدحام وجود داشته باشد، خودروها کندتر حرکت می‌کنند. اگر 10 نفر از جاده‌ای استفاده کنند که برای 5 نفر در نظر گرفته شده است، سرعت کاهش می‌یابد. کار برای حل این مشکل در حال انجام است و بسیار سریع تکمیل خواهد شد.»

به گزارش آسوشیتدپرس پاکستان، مهدی خاطرنشان کرد که برخی مناطق هنوز به زیرساخت‌هایی متکی هستند که بیش از یک دهه قدمت دارند و قادر به پاسخگویی به تقاضای فعلی نیستند. با این حال، او اطمینان داد که تلاش‌هایی برای نوسازی این سیستم‌ها انجام می‌شود.

وی همچنین گفت که زیرساخت‌های قدیمی، رشد سریع جمعیت و افزایش تقاضا از عوامل کلیدی در کاهش سرعت اینترنت هستند.

مهدی خواستار محدود کردن استفاده غیرضروری از اینترنت شد و اظهار داشت که این کار باعث افزایش سرعت می‌شود. او تصریح کرد:

«من نمی‌گویم استفاده از اینترنت را متوقف کنید، بلکه فقط برای اهداف مهمی مانند کار و نه برای اهداف غیر ضروری استفاده کنید.»

به نظر می‌رسد این توصیه یادآور شعار «بجلی بچه، آپنای لیه، قوم که لیه»، از برق برای خودتان و ملت استفاده کنید، است که در دهه 1990 و اوایل دهه 2000، ستون اصلی کمپین‌های اطلاع‌رسانی عمومی درمورد کمبود مزمن برق بود.

این مقام پاکستانی در پاسخ به این سؤال که آیا مردم پاکستان به طور غیرضروری از اینترنت استفاده می‌کنند، گفت که مردم باید بیشتر برای کار از اینترنت استفاده کنند؛ اگر مردم زیاد از اینترنت استفاده نکنند، مفید خواهد بود.

دبیر مجلس با این ادعا که کاهش سرعت اینترنت باعث زیان مالی به بخش فناوری اطلاعات شده، مخالفت کرد.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد