about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

تالس و سینگتل شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی را برای دستگاه‌های تجاری اینترنت اشیا راه‌اندازی کردند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت‌های تالس (Thales) و سینگتل (Singtel) با همکاری «Optus»، «AIS» و «Globe Telecom» یک شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی (eSIM) برای کسب‌وکارها راه‌اندازی کرده‌اند.

این پلتفرم به شرکت‌ها اجازه می‌دهد تا دستگاه‌های متصل در چندین کشور و شبکه‌های تلفن همراه را از طریق یک سیستم واحد مدیریت کنند. این شبکه از استاندارد سیم‌کارت الکترونیکی «GSMA SGP.32» استفاده و امکان مدیریت از راه دور دستگاه‌های اینترنت اشیا (IoT) را بدون صفحه نمایش یا رابط کاربری فراهم می‌کند.

دستگاه‌ها می‌توانند هنگام جابه‌جایی بین کشورها به طور خودکار به مناسب‌ترین شبکه شرکت‌کننده متصل شوند و نیاز به تعویض سیم‌کارت یا مداخله دستی را از بین ببرند.

این پلتفرم برای استقرار سازمانی توسط 4 اپراتور آماده است و برنامه‌هایی برای گسترش به اپراتورهای دیگر «Bridge Alliance» دارد. «GlobalData» تخمین زد که اتصالات اینترنت اشیا سلولی در آسیا و اقیانوسیه تا سال 2030 به 1.3 میلیارد خواهد رسید.
 

منبع:

تازه ترین ها
مواجهه
1405/04/22 - 12:07- آفریقا

مواجهه کارگران آفریقای جنوبی با تشدید تهدیدات دیپ‌فیک

کارگران آفریقای جنوبی در تشخیص کلاهبرداری‌های هوش مصنوعی با افزایش تهدیدات دیپ‌فیک با مشکل مواجه هستند.

تأسیس
1405/04/22 - 11:58- آسیا

تأسیس اولین آژانس اطلاعات متمرکز ژاپن با حمایت غرب

ژاپن در نظر دارد با حمایت متحدان غربی خود، یک آژانس اطلاعاتی متمرکز جدید بسازد.

مشارکت
1405/04/22 - 11:16- اینترنت اشیاء

مشارکت تالس و سینگتل برای راه‌اندازی شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی

تالس و سینگتل شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی را برای دستگاه‌های تجاری اینترنت اشیا راه‌اندازی کردند.