about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

بانک‌های مرکزی مالزی و تایلند برای تقویت امنیت سایبری و مبارزه با کلاهبرداری دیجیتال یادداشت تفاهمی امضا کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ بانک‌های مرکزی مالزی و تایلند یادداشت تفاهمی را برای تقویت تلاش‌های مشترک خود در حوزه امنیت سایبری و حفاظت از کلاهبرداری دیجیتال امضا کردند.

براساس بیانیه‌ای که در وب‌سایت بانک‌های مرکزی 2 کشور منتشر شد، طبق این تفاهم‌نامه، بانک مرکزی مالزی (BNM) و بانک تایلند (BOT) با هدف ارتقای روابط کاری نزدیک‌تر برای امکان اشتراک‌گذاری اطلاعات مؤثرتر، ظرفیت‌سازی و تبادل بهترین شیوه‌ها هستند.

داتو سری عبدالرشید غفور (Dato' Seri Abdul Rasheed Ghaffour)، رئیس بانک مرکزی مالزی و سِتاپوت سوتیوارتناروپوت (Sethaput Suthiwartnarueput)، رئیس بانک تایلند، تفاهم‌نامه را امضا کرد.

عبدالرشید غفور گفت:

«مشارکت با بانک تایلند به طور قابل توجهی فعالیت ما را در حوزه امنیت سایبری و مبارزه با کلاهبرداری دیجیتال عمیق‌تر خواهد کرد.»

رئیس بانک تایلند نیز درخصوص این همکاری اظهار داشت:

«از طریق این مشارکت، هدف ما افزایش انعطاف‌پذیری و امنیت سیستم‌های مالی خود به نفع مصرف کنندگان در هر 2 کشور است.»
 

منبع:

تازه ترین ها
تبدیل
1404/03/27 - 14:14- هوش مصنوعي

تبدیل سیگنال‌های مغزی به کلمات توسط هوش مصنوعی

دانشمندان با استفاده از هوش مصنوعی سیگنال‌های مغزی را به کلمات تبدیل می‌کنند.

برنامه
1404/03/27 - 13:44- هوش مصنوعي

برنامه انویدیا برای اتحادیه اروپا

درخواست مدیرعامل انویدیا، برای هوش مصنوعی مستقل در میان رهبران اروپایی مورد توجه قرار گرفته است.

همکاری
1404/03/27 - 12:05- اروپا

همکاری ارتش سوئد با شرکت‌ تلیا و اریکسون

ارتش سوئد برای تقویت فناوری دفاعی به برنامه نوآوری 5G تلیا و اریکسون پیوست.