about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

رژیم صهیونیستی و امارات متحده عربی همکاری جهانی امنیت سایبری را با پلتفرم «توپ کریستال» رهبری کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ ماه گذشته، نمایندگان کشورهای عضو ابتکار بین‌المللی مقابله با باج‌افزار (CRI) برای چهارمین بار در واشنگتن گرد هم آمدند تا تعهد خود را نسبت به انعطاف‌پذیری جمعی در برابر حملات، ترویج همکاری عملیاتی و استراتژیک و توسعه قابلیت‌ها تقویت کنند. این ابتکار به رهبری کاخ سفید طی 2 سال گذشته به طور قابل توجهی گسترش یافته و از 35 کشور عضو و سازمان در سال 2022 به 68 کشور رسیده است.

در خلال نشست واشنگتن، رؤسای آژانس‌های سایبری امارات و رژیم صهیونیستی از کشورهای عضو طرح ابتکاری مقابله با باج‌افزار خواستند تا فعالانه در اشتراک‌گذاری اطلاعات از طریق پلتفرم توپ کریستال (Crystal Ball) مشارکت کنند که اوایل سال جاری راه‌اندازی کردند. این پلتفرم به اشتراک‌گذاری اطلاعات، دانش و تحقیقات در مورد تهدیدات مرتبط با حملات سایبری را تسهیل می‌کند.

توپ کریستال، که بر اساس زیرساخت مایکروسافت ساخته شده، به عنوان بخشی از پروژه اشتراک اطلاعات طرح ابتکاری مقابله با باج‌افزار توسعه یافته است. این اولین پلتفرم در نوع خود برای اشتراک اطلاعات بین دولتی است که امکان تجزیه و تحلیل داده‌های مشترک را فراهم می‌کند. هدف این طرح، ترویج فرهنگ اشتراک اطلاعات برای افزایش انعطاف‌پذیری، نسبت دادن حملات، مختل کردن زیرساخت‎‌های تهاجمی و بازدارندگی تدریجی عوامل و گروه‌های مخرب است.

اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی (INCD) گزارش داد که تا به امروز، این پلتفرم میزبان بیش از 35 رویداد از جمله 19 رویداد مهم گزارش شده توسط امارات بوده است. این حوادث شامل حملات باج‌افزاری از جمله لاک‌بیت (LockBit) و حملات منتسب به گروه «APT42» است که مؤسسات تحقیقاتی و محققان در خاورمیانه را هدف قرار می‌دهد. این گزارش‌ها همکاری با کیفیت بالا را در میان کاربران پلتفرم تقویت کرده و پتانسیل کاهش آسیب‌های ناشی از جرایم سایبری بین‌المللی را نشان داده است.

گابی پورتنوی (Gaby Portnoy)، رئیس اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی، در جریان اجلاس طرح ابتکاری مقابله با باج‌افزار عنوان کرد :

«هدف توپ کریستال، ایجاد یک تغییر فرهنگی عمیق در به اشتراک‌گذاری اطلاعات تهدید در زمان واقعی و افزایش قابل توجه کار تیمی در بین آژانس‌های امنیت سایبری است. این طرح به شناسایی مهاجم، کاهش تهدید، ایجاد انعطاف‌پذیری و آمادگی پیشگیرانه کمک می‌کند.»

به گفته پورتنوی، مشارکت در این پلتفرم، همراه با مشارکت فعال در طراحی، مدیریت و نظارت آن، ادغام آینده آن را با سایر سیستم‌های اشتراک‌گذاری اطلاعات مانند «MISP» تسهیل می‌کند. شرکا می‌توانند از قابلیت‌های هر 2 سیستم برای تقویت تلاش‌های اطلاعاتی عملیاتی جمعی در برابر باج‌افزارها و تقویت دفاع‌های امنیت سایبری در سطح جهانی استفاده کنند.
 

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.