about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

مرکز داده امارات متحده عربی با مشارکت فرانسه، یک گام قابل توجه رو به جلو برای ایجاد زیرساخت‌های هوش مصنوعی در منطقه برداشت.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ آکاش گوپتا (Aakash Gupta)، شریک تحلیلگر ریسک شرکت «4most»، اظهار داشت که افزایش تقاضا برای هوش مصنوعی باعث افزایش تقاضا برای مراکز داده، با توافق پیشگامانه اخیر بین امارات و فرانسه به عنوان نمونه‌ای درخشان، در سطح جهانی و خاورمیانه شده است.

وی توضیح داد:

«با وقف حرفه خود به اجرای راه‌حل‌های مدیریت ریسک در زمینه‌هایی مانند تصمیم‌گیری اعتباری، مدیریت ریسک مدل و ریسک‌های مالی مرتبط با آب و هوا، شاهد این بودم که چگونه هوش مصنوعی (AI) به نیروی محرکه تحول صنعتی تبدیل شده است. برای اینکه هوش مصنوعی واقعاً شکوفا شود، به چیزی بیش از الگوریتم‌های پیچیده نیاز دارد. این نیاز به قدرت محاسباتی بسیار زیاد و زیرساخت داده ایمن دارد. اینجاست که مراکز داده به عنوان یک جزء حیاتی از اکوسیستم در حال ظهور هستند.»

یک قرارداد، چارچوب پیشگامانه بین امارات و فرانسه با هدف رفع این نیاز با توسعه یک مرکز داده هوش مصنوعی یک گیگاواتی به ارزش بین 30 تا 50 میلیارد دلار است. کارشناسان معتقدند این ابتکار که در دیدار اخیر امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه، با شیخ محمد بن زاید آل نهیان (Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan)، رئیس امارات متحده عربی و حاکم ابوظبی، اعلام شد، گامی جسورانه در جهت تقویت حاکمیت دیجیتال و در عین حال کاهش اتکا به ابرقدرت‌های فناوری مانند ایالات متحده و چین است.

به گفته محققان، امارات و فرانسه با هدایت سرمایه‌گذاری‌ها در تحقیقات هوش مصنوعی، فناوری تراشه‌های پیشرفته، زیرساخت‌های داده، توسعه استعدادها و حتی سفارت‌های داده مجازی، فقط امکانات فیزیکی نمی‌سازند، بلکه آنها آینده نوآوری هوش مصنوعی را شکل می‌دهند.

امارات متحده عربی برای مدت طولانی پیشرو در هوش مصنوعی و تحول دیجیتال بوده و به طور مداوم معیارهایی را در سراسر منطقه تعیین می‌کند. همکاری با فرانسه به طور یکپارچه با چشم‌انداز 2031 همسو می‌شود که هدف آن قرار دادن امارات به عنوان یک شریک جهانی و یک قطب اقتصادی پویا است. از جمله اهداف کلیدی چشم‌انداز «ما امارات 2031»، افزایش تولید ناخالص داخلی کشور از 1.49 تریلیون درهم به 3 تریلیون درهم است.

این همکاری جاه‌طلبانه به دنبال ادغام هوش مصنوعی در تمام بخش‌های جامعه است. امارات متحده عربی با سرمایه‌گذاری مشترک در زیرساخت‌های هوش مصنوعی، موقعیت خود را به عنوان یک نیروگاه جهانی هوش مصنوعی تقویت می‌کند و در عین حال باعث تنوع اقتصادی و رشد پایدار می‌شود.

در عین حال، محققان براین باورند که فرانسه نقش خود را به عنوان یک رهبر در چشم‌انداز هوش مصنوعی اروپا تثبیت کرده است. با 35 سایت استراتژیک شناسایی شده برای میزبانی مراکز داده هوش مصنوعی، فرانسه تعهد خود را به توسعه یک اکوسیستم هوش مصنوعی قوی توانمند برای پیشروی نوآوری در صنایع، نشان داده است. بیانیه‌های مورد انتظار در نشست آتی «Choose France» بر جاه‌طلبی‌های این کشور برای رقابت با ایالات متحده و چین در فناوری هوش مصنوعی تأکید بیشتری خواهد داشت.

تقاضای جهانی برای مراکز داده آماده هوش مصنوعی در حال افزایش است و پیش‌بینی می‌شود از سال 2023 تا 2030 سالانه تا 22 درصد رشد کند و به طور بالقوه به 219 گیگاوات برسد. این رشد با پذیرش فزاینده هوش مصنوعی مولد و فن‌آوری‌های پیشرفته یادگیری ماشینی تقویت می‌شود که نیازمند قدرت محاسباتی بی‌سابقه‌ای هستند.

پیش‌بینی می‌شود تا سال 2030، 70 درصد از مراکز داده از بار کاری پیشرفته هوش مصنوعی پشتیبانی کنند و بازار زیرساخت‌های هوش مصنوعی به ارزش ۲۳.۵ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۱، تا سال ۲۰۳۱، با نرخ رشد ترکیبی سالانه 30 درصد، به ۳۰۹.۴ میلیارد دلار افزایش یابد.

به گفته کارشناسان، با تسریع پذیرش هوش مصنوعی در سراسر جهان، این کشورها خود را در خط مقدم پیشرفت فناوری و گفتمان سیاست جهانی قرار داده‌اند و با این مشارکت، آینده‌ای را ترسیم کرده‌اند که در آن نوآوری براساس همکاری، حاکمیت و آینده‌نگری رشد می‌کند.
 

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1404/02/11 - 21:46- جرم سایبری

حمله سایبری به شرکت بریتانیایی هارودز

هارودز، آخرین فروشگاه خرده‌فروشی بریتانیایی است که مورد حمله سایبری قرار گرفته است.

حمله
1404/02/11 - 21:44- جرم سایبری

حمله سایبری به شرکت بریتانیایی هارودز

هارودز، آخرین فروشگاه خرده‌فروشی بریتانیایی است که مورد حمله سایبری قرار گرفته است.

توسعه
1404/02/11 - 21:30- سایرفناوری ها

توسعه شبکه 5G در کنیا

با وجود نرخ نفوذ ۶۰ درصدی برای فناوری ۴G، تا سال ۲۰۲۷، نرخ پذیرش ۵G در کنیا می‌تواند تقریباً به ۳۰ درصد برسد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.