about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

تلگرام کانال‌های رسانه‌های دولتی روسیه را در چندین کشور اتحادیه اروپا از جمله لهستان، بلژیک و فرانسه مسدود کرد.

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان؛ اپلیکیشن پیام‌رسان تلگرام دسترسی به کانال‌های متعلق به خبرگزاری‌های دولتی روسیه را در بسیاری از کشورهای اروپایی از جمله لهستان، بلژیک، فرانسه، هلند، یونان، ایتالیا و لتونی مسدود کرد.

کاربران مستقر در این کشورهای اروپایی پس از تلاش برای دسترسی به این کانال‌ها، اعلانی می‌بینند که در آن نوشته شده:

«محتوا در دسترس نیست زیرا قوانین محلی را نقض می‌کند.»

نه تلگرام و نه مقامات اروپایی علناً این محدودیت‌ها را تأیید نکرده‌اند، اما رسانه‌های روسی از جمله ریانووستی (RIA Novosti)، ایزوستیا (Izvestia)، «NTV»، «Rossiya 1» و «Rossiyskaya Gazeta» همگی مسدود شدن را تأیید کردند.

مقامات مسکو این اقدام را یک سانسور سیاسی و جنایت علیه روزنامه‌نگاران روسی خواندند. وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد که کرملین اقدامات تلافی‌جویانه متقارن را در صورت عدم مداخله سازمان‌های بین‌المللی حقوق بشر اجرا خواهد کرد.

سردبیر روزنامه دولتی روسیسکایا گازتا مسدود کردن این شبکه توسط تلگرام را بی‌توجهی مقامات اروپایی به حقوق روزنامه‌نگاران و کار حرفه‌ای آنها توصیف کرد.

اوایل ماه می سال جاری، اتحادیه اروپا تحریم‌هایی را علیه رسانه‌های تحت کنترل کرملین اعمال و آنها را به تبلیغات نادرست متهم کرد. در پاسخ، مسکو دسترسی به بیش از 80 رسانه اروپایی از جمله پولیتیکو (Politico)، «Der Spiegel» و «Le Monde» را داخل روسیه محدود کرد، که بسیاری از آنها متعاقباً مسدود شدند.

کمیسیون اروپا ممنوعیت روسیه را تقابلی مزخرف خواند و تأکید کرد که تبلیغات روسیه برای انتشار اطلاعات نادرست به عنوان بخشی از دکترین نظامی این کشور تلقی می‌شود.

این اولین بار نیست که شرکت‌های رسانه‌ای تحریم‌هایی را از روسیه یا اتحادیه اروپا می‌بینند. در سال 2022، اروپا دسترسی به کانال‌های تبلیغاتی دولتی «Russia Today» و اسپوتنیک را مسدود کرد. به طور مشابه، اتحادیه اروپا در ماه می امسال وب‌سایت صدای اروپا مستقر در پراگ را به اتهام ترویج روایت‌های طرفدار روسیه تحریم کرد. تقریباً در همان زمان، روسیه دسترسی به چندین پلتفرم خبری غربی از جمله بی‌بی‌سی، دویچه وله و صدای آمریکا را محدود کرد.

پلتفرم‌های بزرگ رسانه‌های اجتماعی از قوانین محلی پیروی می‌کنند و دسترسی به سایت‌های روسی را مسدود کرده‌اند. در ماه سپتامبر سال جاری، غول فناوری ایالات متحده مِتا، صاحب فیس‌بوک، اینستاگرام و واتس‌اپ، حساب‌های رسانه‌های دولتی روسیه از جمله «RT» را از پلتفرم‌های خود ممنوع کرد. شرکت گفت که شبکه‌های رسانه دولتی روسیه در عملیات‌های نفوذ با هدف تقویت تبلیغات آنلاین مسکو شرکت می‌کنند.

تلگرام سال‌ها زیر نظر رگولاتورهای اروپایی بود، اما اکنون پس از دستگیری پاول دوروف (Pavel Durov)، بنیان‌گذار روسیه‌تبار، که در فرانسه تحت بازجویی قرار دارد، تحت نظارت شدید است.

پژوهشگران انتظامی و امنیتی به طور گسترده فعالیت‌های غیرقانونی در تلگرام از جمله استخدام و سازماندهی در میان گروه‌های افراطی را مستند کرده‌اند. مطالعه اخیر یک سازمان غیرانتفاعی ایالات متحده نشان داد که ویژگی «کانال‌های مشابه» تلگرام که سال گذشته معرفی شد، کانال‌های افراطی را توصیه می‌کند حتی زمانی که کاربران موضوعات غیرسیاسی مانند افراد مشهور یا فناوری را مرور می‌کنند.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.