about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

این مرکز با شعار «هر مکان، یک نشانی استاندارد» فعالیت خود را برای تسریع در تأمین و ارزیابی نقشه‌های مورد نیاز پروژه ملی جی‌نف آغاز کرده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از دفتر ارتباطات و  امور بین الملل شرکت ملی پست به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات؛ محمد احمدی، مدیرعامل شرکت ملی پست، در آیین افتتاح این مرکز که با حضور محمد نوری، دستیار رییس جمهور در پیگیری طرح‌های خاص و عبدالمجید ریاضی، مشاور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد گفت: «با توجه به تأکید رئیس جمهور مبنی بر الزام همکاری تمام دستگاه‌ها و سازمان‌ها در تکمیل این پروژه تا پایان سال ۱۴۰۴، این مرکز با هدف تسریع در تأمین و ارزیابی نقشه‌های مورد نیاز پروژه ملی جی‌نف راه‌اندازی شده است.»وی افزود: «در این چارچوب، نقشه‌های مورد نیاز پروژه در تعامل با دستگاه‌ها و سازمان‌های مرتبط از جمله سازمان ثبت اسناد و املاک، سازمان نقشه‌برداری، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح و سازمان فضایی دریافت و پس از احصای اطلاعات مورد نیاز، ارزیابی و آماده بهره‌برداری در پروژه می‌شود.»هدف از اجرای پروژه ملی جی‌نف (GNAF) هویت‌بخشی به مکان‌هاست؛ همان‌طور که برای هر فرد کد ملی صادر می‌شود، برای هر مکان نیز کد شناسایی یکتا تعریف خواهد شد. بنا بر تأکید رئیس جمهور، این پروژه تا پایان سال ۱۴۰۴ نهایی شده و مبنای سرشماری نفوس و مسکن سال ۱۴۰۵ قرار خواهد گرفت.

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/30 - 22:30- آسیا

هشدار امارات درمورد سرقت هویت دیجیتال کودکان

شورای امنیت سایبری امارات هشدار داد که از هر 50 کودک، یک نفر در معرض سرقت هویت دیجیتال قرار دارد.

همکاری
1405/05/30 - 14:59- آسیا

همکاری پاکستان و ازبکستان در امور بلاک‌چین، ارزهای دیجیتال و هوش مصنوعی

پاکستان و ازبکستان در حال گسترش همکاری در امور بلاک‌چین، ارزهای دیجیتال و هوش مصنوعی هستند.

سرمایه‌گذاری
1405/05/30 - 14:41- آمریکا

سرمایه‌گذاری در بخش مدیریت آب توسط گوگل

گوگل با گسترش مراکز داده، سرمایه‌گذاری در بخش آب را افزایش می‌دهد.