about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

شرکت اسرائیلی سیستم‌های البیت از یک سیستم‌عامل پیشرفته برای پلتفرم‌های بدون سرنشین رونمایی کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شرکت اسرائیلی سیستم‌های البیت (Elbit Systems)، سیستم‌عامل مدیریت مستقل نسل بعدی به نام «Dominion-X» را معرفی کرد که برای بهبود عملکرد پلتفرم‌های بدون سرنشین در چندین دامنه طراحی شده است. Dominion-X که روی یک پشته نرم‌افزاری قوی و اثبات شده ساخته شده، قابلیت‌های سیستم‌های هوایی بدون سرنشین (UAS) و وسایل نقلیه زمینی بدون سرنشین (UGVs) را بهینه می‌کند و یک سیستم کامل فرماندهی، نظارت، کنترل، رایانه و ارتباطات (C4I) با زیرساخت CUAS را برای تسلط کامل بر زمین ارائه می‌دهد.

کارشناسان ادعا کردند که فناوری جدید با تکیه بر تجربه میدان جنگ و تخصص گسترده دارای یک معماری باز است که با پلتفرم‌ها و محموله‌های متنوع ادغام می‌شود و رفتارهای تطبیقی، پیچیده و جمعی را ممکن می‌سازد. این سیستم با تسهیل گروه‌بندی ازدحام انسان، ارائه سنجش توزیع‌شده در مقیاس بزرگ و اطمینان از آگاهی موقعیتی برتر، عملیات‌های بدون سرنشین را بهبود می‌بخشد و از تصمیم‌گیری مستقل، تعامل دقیق با هدف و اشتراک‌گذاری بی‌وقفه اطلاعات، حتی در محیط‌های پراکنده نیز پشتیبانی می‌کند.

بنابر ادعای محققان رژیم صهیونیستی، Dominion-X با دستیابی به سطح آمادگی فناوری 9 (TRL9)، یکی از اولین سیستم‌های فعال 24 ساعته کاملاً مستقل در جهان به شمار می‌رود. این فناوری در محیط‌های فاقد سامانه ناوبری ماهواره‌ای (GNSS) عمل و از قابلیت‌های چند مأموریتی پشتیبانی می‌کند و ناوبری پیشرفته، اجتناب از موانع و تشخیص خودکار هدف با تأخیر کم (ATR) را در خود جای داده است. این سیستم همچنین مدیریت خودکار فرودگاه، نقشه‌برداری سه‌بعدی بلادرنگ و برنامه‌ریزی بهینه مسیر پرواز را امکان‌پذیر می‌کند.

ظاهراً سیستم‌های البیت به کمک Dominion-X، به پیشبرد مرزهای سیستم‌های بدون سرنشین، ارتقای استقلال، کارایی عملیاتی و موفقیت در مأموریت ادامه می‌دهد.
 

منبع:

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.