about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

صندوق ثروت سلطنتی عربستان، عربستان را به عنوان مرکز هوش مصنوعی معرفی کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان،رئیس صندوق سرمایه گذاری عمومی عربستان سعودی (PIF) با اشاره به منابع انرژی و ظرفیت سرمایه گذاری این کشور، این کشور را به عنوان مرکز آینده فعالیت های هوش مصنوعی در خارج از ایالات متحده معرفی کرد.

یاسر الرومیان، رئیس صندوق سرمایه گذاری عمومی عربستان سعودی که در یک رویداد سرمایه گذاری در میامی با حمایت صندوق ثروت دولتی صحبت کرد، گفت: 
 

ما در موقعیت نسبتاً خوبی برای تبدیل شدن به یک مرکز هوش مصنوعی در خارج از ایالات متحده هستیم.

وی در ادامه افزود: 
 

هوش مصنوعی انرژی زیادی مصرف خواهد کرد و ما در زمینه انرژی های فسیلی و انرژی های تجدیدپذیر، رهبر جهانی هستیم.

به گفته یاسر الرومیان ، عربستان سعودی، بزرگ ترین تولیدکننده نفت جهان، اراده سیاسی برای انجام پروژه های هوش مصنوعی و سرمایه های فراوانی که می تواند برای توسعه این فناوری به کار گیرد، دارد.

نظرات او نشان می دهد که مراکز داده ممکن است بخش اصلی استراتژی ریاض برای سرمایه گذاری در فناوری مولد هوش مصنوعی باشد که به مقادیر زیادی قدرت پردازش نیاز دارد.

الرومیان اعلام کرد که صندوق سرمایه گذاری عمومی عربستان بیش از 70 درصد از سرمایه این صندوق را به پروژه ها و سرمایه گذاری های داخل عربستان اختصاص می دهد و تخصیص بین المللی 20 تا 25 درصد را هدف قرار داده است و حدود 40 درصد از سرمایه گذاری های بین المللی این صندوق در آمریکا بوده است.

 

منبع:

تازه ترین ها
هوش
1404/02/16 - 08:27- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی در آزمون درک تعاملات اجتماعی مردود شد!

مطالعه جدیدی در دانشگاه جانز هاپکینز نشان می‌دهد که هوش مصنوعی امروزی در درک و پیش بینی تعاملات اجتماعی در موقعیت‌های مختلف کاملا ناتوان است.

آموزش
1404/02/16 - 08:19- هوش مصنوعي

آموزش هوش مصنوعی به برنامه درسی مدارس امارات اضافه شد

امارات متحده عربی در ادامه رویکرد راهبردی خود برای توسعه فناوری‌های نوین، از سال تحصیلی ۲۰۲۵-۲۰۲۶ آموزش رسمی هوش مصنوعی را به برنامه درسی مدارس دولتی اضافه می‌کند. این برنامه آموزشی، تمامی پایه‌ها از مهدکودک تا کلاس دوازدهم را پوشش خواهد داد.

اسکایپ
1404/02/16 - 08:15- سایرفناوری ها

اسکایپ از امروز تعطیل می‌شود

مایکروسافت به طور رسمی اسکایپ را امروز مصادف با پنج ماه می ۲۰۲۵ میلادی تعطیل می کند.