about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

دولت اندونزی در حال تهیه پیش‌نویس قانون حمایت از کودکان در فضای سایبری و محدودیت دسترسی به پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ دولت اندونزی در حال تهیه پیش‌نویس مقرراتی برای محافظت از کودکان در فضای سایبری است که شاید شامل تعیین محدودیت سنی برای دسترسی به پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی باشد.

اندونزی قصد دارد با معرفی این مقررات، با تلاش‌های جهانی برای محافظت از کودکان در برابر خطرات سایبری، بهره‌برداری آنلاین و محتوای دیجیتال مضر هماهنگ شود.

میوتیا حفید (Meutya Hafid)، وزیر ارتباطات و امور دیجیتال اندونزی، گفت که روند تهیه پیش‌نویس شامل چندین ذینفع از جمله وزارتخانه‌های مربوطه، مربیان کودک، روانشناسان و سازمان‌های غیردولتی است.

پرابوو سوبیانتو (Prabowo Subianto)، رئیس جمهور این کشور، به تیم دستور داده تا این روند را تسریع کنند.

میوتیا گفت:

«به ما 2 ماه فرصت داده شده تا این مقررات را نهایی کنیم. تیم شامل نمایندگانی از نجات کودکان اندونزیایی (Save the Children) و روانشناس مشهور ستو مولیادی (Seto Mulyadi) است که قرار است کار خود را آغاز کنند.»

مقررات پیشنهادی با هدف تقویت مکانیسم‌های نظارتی در پلتفرم‌های دیجیتالی قابل دسترسی برای کودکان، افزایش آگاهی عمومی از خطرات آنلاین و معرفی اقدامات تنبیهی علیه محتوای دیجیتال مضر که خردسالان را هدف قرار می‌دهد.

چندین سازمان دولتی، از جمله وزارت توانمندسازی زنان و حمایت از کودکان، وزارت آموزش ابتدایی و متوسطه، وزارت امور مذهبی و وزارت بهداشت، در تهیه پیش‌نویس این قانون مشارکت دارند.

محدودیت دسترسی کودکان به رسانه‌های اجتماعی در کشورهای دیگر

اندونزی تنها کشوری نیست که قوانین سختگیرانه‌تری را برای محافظت از کودکان آنلاین در نظر گرفته است. چندین کشور در سراسر جهان قبلاً اقدامات مشابهی را اعمال یا پیشنهاد کرده‌اند:

• ایالات متحده: چندین ایالت، از جمله یوتا، آرکانزاس و لوئیزیانا، قوانینی را تصویب کرده‌اند که به رضایت والدین برای ایجاد حساب‌های رسانه‌های اجتماعی برای خردسالان نیاز دارد. قانون یوتا که در سال 2024 اجرایی شد، برای کاربران زیر 18 سال منع آمد و شد را برای دسترسی به رسانه‌های اجتماعی اعمال می‌کند.
• بریتانیا: قانون امنیت آنلاین تأیید سن را برای کاربران رسانه‌های اجتماعی الزامی می‌کند و پلتفرم‌ها را برای محافظت از کودکان در برابر محتوای مضر مسئول می‌داند.
• فرانسه: در سال 2023، دولت فرانسه قانونی را تصویب کرد که به تأیید والدین برای حساب‌های رسانه‌های اجتماعی کاربران زیر 15 سال نیاز دارد.
• چین: دولت محدودیت‌های سختی را برای تماشای صفحه نمایش برای افراد زیر سن قانونی در نظر گرفته و پلتفرم‌هایی مانند «Douyin» (نمونه مشابه تیک‌تاک در چین) را ملزم می‌کند تا سقف استفاده روزانه ۴۰ دقیقه‌ای را برای کاربران زیر ۱۴ سال اعمال کنند.
• اسپانیا: این کشور در حال حاضر مشغول بررسی ممنوعیت سراسری شبکه‌های اجتماعی برای کودکان زیر 14 سال به دلیل نگرانی‌های مربوط به سلامت روان است.
 

منبع:

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.