about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

کانادا، ایران را به عنوان یکی از چهار کشوری معرفی کرده است که اطلاعاتی را برای آسیب رساندن به شهروندان کانادایی و تداخل در سیستم های سیاسی و زیرساخت های حیاتی این کشور، جمع آوری می کند.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، بر اساس بیانیه رسمی منتشر شده در روز دوشنبه، سه وزیر کانادایی، چهار کشور چین، روسیه، ایران و کره شمالی را درگیر در کمپین های گسترده ای برای به خطر انداختن سیستم های کامپیوتری بخش خصوصی و دولتی دانستند.

در این بیانیه آمده است:

مداخله خارجی، که با ابزارهای سایبری پیشرفته امکان‌پذیر می‌شود، یکی از جدی‌ترین تهدیدها علیه امنیت ملی، شکوفایی اقتصادی و حاکمیت کانادا و همچنین شیوه زندگی ما است.

در گزارش سالانه خود که در ماه می منتشر شد، سرویس اطلاعات امنیتی کانادا (CSIS) حملات سایبری ایران را که کانادا را هدف قرار می دهد، برجسته کرد.

در گزارش این سرویس آمده است:

ایران عملیات سایبری تهاجمی را با عملیات نفوذ سایبری ترکیب می‌کند تا به دستیابی به اهداف ژئوپلیتیکی خود کمک کند. کانادا همچنان هدفی برای جمع آوری اعتبار فرصت طلبانه، حملات فیشینگ و بهره برداری از زیرساخت های دیجیتالی برای تسهیل فرصت های هدف گیری آینده علیه افراد مورد نظر است.

مرکز تحلیل تهدیدات مایکروسافت (MTAC) خاطرنشان کرد که ایران، روسیه و چین احتمالاً تلاش خواهند کرد تا در انتخابات ایالات متحده و سایر کشورها در سال 2024 تأثیر بگذارند.

در فوریه، علی احساسی، نماینده ایرانی-کانادایی، خواستار تحقیق درباره دخالت احتمالی تهران در انتخابات شد.

وی در نامه ای به کمیسیون مداخله خارجی مدعی شد:

با توجه به فهرست فعالیت های غیرقانونی انجام شده توسط ایران در خاک کانادا، ساده لوحانه است که باور کنیم ایران هیچ گونه تمایلی برای شکل دادن به افکار عمومی در کانادا ندارد.
 

منبع:

تازه ترین ها
تشدید
1405/05/18 - 07:48- جنگ سایبری

تشدید حملات سایبری علیه مؤسسه صادرات رژیم صهیونیستی

گروه هکری طرفدار فلسطین موسوم به «RipperSec» کمپین حملات منع سرویس توزیع‌ شده را با هدف قرار دادن مؤسسه صادرات رژیم صهیونیستی تشدید کرد.

گوگل
1405/05/17 - 20:44- هوش مصنوعي

گوگل پلتفرم ابر توزیع‌شده را برای دولت‌ها و شرکت‌ها ترویج می‌کند

گوگل پلتفرم ابر توزیع‌شده خود را برای دولت‌ها و شرکت‌هایی که به دنبال مدل‌های پیشرفته هستند، ترویج می‌کند.

کلاهبرداران،
1405/05/17 - 20:05- اروپا

کلاهبرداران، کاربران ارزهای دیجیتال را هدف قرار دادند

کلاهبرداران با استفاده از وب‌سایت‌های جعلی، هویت‌های نظارتی و اسناد جعلی، از دوره گذار اتحادیه اروپا سوءاستفاده کردند.