about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

کمیسیون ارتباطات فدرال ایالات متحده واردات ربات‌های انسان‌نما ساخت خارج را به دلیل نگرانی‌های امنیت ملی ممنوع کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، کمیسیون ارتباطات فدرال ایالات متحده (FCC) اخیراً ممنوعیت واردات ربات‌های انسان‌نمای جدید ساخت خارج، ربات‌های چهارپا که اغلب به آنها سگ‌های ربات نیز گفته می‌شود و اینورترهای برق را با اشاره به نگرانی‌ها در مورد امنیت سایبری و خطرات امنیت ملی که واردات از چین را هدف قرار می‌دهد، اعلام کرد. 

بیانیه آژانس این مقررات را اقدامی برای محافظت از زیرساخت‌های ارتباطی و سیستم‌های حیاتی ایالات متحده توصیف کرد.

مقررات به‌روز شده کمیسیون ارتباطات فدرال ایالات متحده این دسته از ربات‌ها و اینورترهای برق را به (فهرست تحت پوشش) آژانس اضافه می‌کند، بنابراین ورود آنها به بازار ایالات متحده بدون تأیید قبلی ممنوع است. این ممنوعیت از ترس استفاده از دوربین‌ها و حسگرهای ادغام‌شده در این پلتفرم‌های روباتیک برای جمع‌آوری داده‌های خصوصی حساس ناشی می‌شود، درحالی‌که نرم‌افزارهای توسعه‌یافته خارجی که در دستگاه‌ها تعبیه شده‌اند می‌توانند راه‌هایی برای هک‌کردن یا دست‌کاری از راه دور ماشین‌ها در اختیار بازیگران دولت متخاصم یا مجرمان سایبری قرار دهند.  

فراتر از دستگاه‌های رباتیک، این ممنوعیت به مدل‌های جدید اینورترهای برق متصل نیز تعمیم می‌یابد که اجزای حیاتی در مدیریت سیستم‌های انرژی، از جمله تأسیسات انرژی خورشیدی و زیرساخت‌های برق مرکز داده هستند. باتوجه‌به اینکه چین سهم بزرگی از قطعات رباتیک سخت‌افزاری و فناوری انرژی در جهان را تولید می‌کند، این اقدام کمیسیون ارتباطات فدرال به طور گسترده به‌عنوان گامی هدفمند در جهت مهار نفوذ فناوری چین و درعین‌حال حفاظت از منافع ملی تفسیر شده است.

این ممنوعیت تنها چند هفته قبل از کنفرانس جهانی ربات ۲۰۲۶ که در پکن برگزار شد، معرفی شد و نشان‌دهنده ارتباط مستقیم بین اقدامات نظارتی کمیسیون ارتباطات فدرال و نگرانی‌های فزاینده ایالات متحده در مورد تکامل سریع و استقرار فناوری پیشرفته روباتیک است. این زمان‌بندی بر تنش‌های ژئوپلیتیکی پیرامون فناوری‌های حیاتی و نوظهور تأکید می‌کند، جایی که دولت ایالات متحده به طور فزاینده‌ای در مورد ماهیت استفاده دوگانه رباتیک هوشیار است، ابزارهایی که می‌توانند صنعت و جامعه را تقویت کنند، اما در صورت بهره‌برداری تحت کنترل خارجی خطراتی را نیز به همراه خواهند داشت.

 کارشناسانی که در مورد ممنوعیت اعلام شده اظهارنظر می‌کنند، اذعان می‌کنند که بسیاری از ربات‌های انسان‌نما و چهارپا که در کنفرانس پکن به نمایش درآمدند، قابلیت‌های چشمگیری را از نظر تحرک، تعامل و اتوماسیون نشان می‌دهند. بااین‌حال، همین متخصصان اغلب متذکر می‌شوند که درحالی‌که روبات‌های نمایش‌داده‌شده در تنظیمات کنترل شده و نمایش‌های مرحله‌ای عملکرد خوبی دارند، کاربرد عملی آنها در محیط‌های صنعتی پر تقاضا هنوز در مراحل اولیه است و چالش‌های قابل‌توجهی را ارائه می‌دهد.

چین کنفرانس پنج‌روزه ربات ۲۰۲۶ را در پکن با حضور حدود ۳ هزار محصول از شرکت‌های رباتیک داخلی افتتاح کرد. برگزارکنندگان این رویداد را به‌عنوان بستری برای انتقال رباتیک پیشرفته از نمایش به برنامه‌های کاربردی دنیای واقعی مانند کارخانه‌ها برجسته کردند.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.