about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

گروه هکری طرفدار فلسطین موسوم به حنظله در پلتفرم X، مدت کوتاهی پس از ادعای آمریکا مبنی بر دخالت ایران در انتخابات این کشور، ممنوع شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ پلتفرم رسانه اجتماعی X حساب کاربری را که توسط یک گروه هکری طرفدار فلسطین مورد استفاده قرار می‌گرفت، مدت کوتاهی پس از اینکه ایالات متحده ادعایی درباره هدف قرار گرفتن توسط عوامل سایبری ایران در انتخابات ریاست‌جمهوری مطرح کرد، ممنوع کرد.

اگرچه این گروه موسوم به حنظله (Handala) ادعا نکرده که پشت حمله به ایالات متحده بوده، اما زمان ممنوعیت نشان می‌دهد که ممکن است نگرانی‌هایی در مورد ارتباط آن با تهران وجود داشته باشد.

حساب «@Handala_Hack» از دسامبر 2023 در ایکس و تلگرام و همچنین سایت هکری «Breach Forums» فعال بوده و مرتباً عملیاتی را برای هدف قرار دادن نهادهای رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ جاری در غزه اعلام می‌کند.

شرکت امنیت سایبری ترلیکس (Trellix) حملات حنظله را پیچیده توصیف کرد و گفت که این گروه با انگیزه‌های طرفداری از فلسطین فعالیت می‌کند و هشدار داد که این انگیزه ممکن است نمائی برای یک انگیزه پنهان باشد.

در ماه ژوئیه امسال، حنظله اعلام کرد که پشت یک کمپین فیشینگ جعل هویت شرکت امنیت سایبری کروداسترایک (Crowdstrike) است که سعی در نصب پاک‌کن در شبکه‌های کاربران رژیم صهیونیستی داشت؛ عملیاتی که باعث هشدار فوری از سوی اداره ملی سایبری اسرائیل شد. هکرها همچنین عنوان کردند که حملات دیگری از جمله به رادارهای گنبد آهنین انجام داده‌اند.

ترلیکس در گزارش خود در مورد حنظله ادعا کرد که یک شرکت تجاری نامشخص این گروه را به ایران نسبت داده است.

شرکت امنیت سایبری اسرائیلی سایبرینت (Cyberint) گزارش داد که این گروه در دسامبر گذشته پستی را به اشتراک گذاشت که در آن خود را جنگجوی کوچک در جنبش حماس معرفی کرد. تحریم‌های آمریکا و انگلیس به دلیل حمایت ایران از حماس بوده است.

حساب کاربری X حنظله اندکی پس از آن که بیانیه مشترک سازمان‌های اطلاعاتی ایالات متحده ایران را متهم کرد که در پشت چندین حمله سایبری با هدف قرار دادن انتخابات ریاست‌جمهوری، از جمله حمله سایبری اخیراً اعلام‌شده به ستاد انتخاباتی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا قرار دارد، مسدود شد.

علیرغم هشدار ارسال شده به کاربران X که @Handala_Hack را گزارش کرده بودند، مبنی بر اینکه این گروه قاعده رفتار سوءاستفاده‌کننده پلتفرم را نقض کرده و اجازه ایجاد حساب‌های جدید را ندارد، به نظر می‌رسد که در حال حاضر از حساب @Handala_Backup استفاده می‌کند.

ترلیکس مدعی شد که فعالیت‌های عمومی این گروه با ماهیت فعال اعلام‌شده آن‌ها مطابقت دارد و اشاره کرد که چگونه در بدافزار پاک‌کن، این گروه یک «Failsafe» را گنجانده که اجرای کد را در هر دستگاهی به نام «Gaza Hackers Team Handala Machine» مسدود می‌کند.

منابع غربی ادعا کرده‌اند که برخی گروه‌های هکری طرفدار فلسطین با دولت ایران مرتبط هستند. گروه انتقام‌جویان سایبری (Cyber Av3ngers) که در سطح جهانی علیه یک کنترل‌کننده منطقی برنامه‌پذیر ساخت رژیم صهیونیستی که توسط تأسیسات آبی استفاده می‌شود، حملاتی انجام داد، به فرماندهی سایبری الکترونیک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نسبت داده شده است.

منبع:

تازه ترین ها
فریب
1404/02/14 - 08:55- هوش مصنوعي

فریب شیرین هوش مصنوعی/ کشاورز: ChatGPT گاهی فقط خوب جواب می‌دهد، نه جواب درست

در گفت‌وگو با حمیدرضا کشاورز، مهندس یادگیری ماشین، به بررسی مفاهیم مختلف هوش مصنوعی و کاربردهای آن در زندگی روزمره و به‌ویژه به خطرات و چالش‌های استفاده از مدل‌هایی مانند ChatGPT در زمینه‌های تخصصی مانند مشاوره پزشکی و روان‌شناسی پرداختیم.

احتمال
1404/02/14 - 08:46- هوش مصنوعي

احتمال ترور فرماندهان مقاومت با هوش مصنوعی؛ این موضوع کاملا جدی است

سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی درباره احتمال ترور فرماندهان محور مقاومت با هوش مصنوعی هشدار داد.

هوش
1404/02/14 - 08:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی به ویکی پدیا هم رحم نکرد

هوش مصنوعی به هیچ چیز رحم نمی‌کند و اکنون به ویکی پدیا نیز راه یافته است. ظاهرا هوش مصنوعی در تولید و ویرایش مقالات بزرگترین دانشنامه آنلاین جهان نقش مهمی ایفا خواهد کرد.