about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

دفتر وزارت بازرگانی آمریکا، مدل هوش مصنوعی دیپ سیک را در دستگاه‌های دولتی ممنوع کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، دفتر وزارت بازرگانی ایالات متحده به کارکنان اطلاع داده است که مدل هوش مصنوعی چینی دیپ سیک (DeepSeek) در دستگاه‌های دولتی آن‌ها ممنوع است. 

دفتر وزارت بازرگانی ایالات متحده طی ایمیلی به کارکنان خود اعلام کرد:

برای کمک به ایمن نگه‌داشتن سیستم‌های اطلاعاتی وزارت بازرگانی، دسترسی به هوش مصنوعی چینی دیپ سیک به‌طورکلی ممنوع است. از دانلود، مشاهده، دسترسی به برنامه از طریق نصب در دسکتاپ یا وبگاه مرتبط با دیپ سیک خودداری کنید. 

مقامات ایالات متحده و اعضای کنگره در مورد تهدیدات مدل دیپ سیک برای حریم خصوصی داده‌ها و اطلاعات حساس دولتی ابراز نگرانی کرده‌اند.

نمایندگان کنگره، جاش گاتهایمر و دارین لاهود در ماه فوریه قانونی را برای ممنوعیت دیپ سیک در دستگاه‌های دولتی ارائه کردند. 

در اوایل این ماه، این نمایندگان، نامه‌هایی را به فرمانداران ایالات متحده ارسال کردند و از آنها خواستند که مدل دیپ سیک را روی تجهیزات دولتی ممنوع کنند.

قانون‌گذاران در نامه‌ای در ۳ مارس با اشاره به حزب کمونیست چین نوشتند: 

 با استفاده از دیپ سیک، کاربران ناآگاهانه اطلاعات بسیار حساس و اختصاصی مانند قراردادها، اسناد و سوابق مالی را با حزب کمونیست چین به اشتراک می‌گذارند. این داده‌ها دارایی عظیمی برای حزب کمونیست چین، یک دشمن خارجی شناخته شده است. 

بسیاری از ایالت‌ها این مدل را از دستگاه‌های دولتی ممنوع کرده‌اند، از جمله ویرجینیا، تگزاس و نیویورک و ائتلافی متشکل از ۲۱ دادستان کل ایالات از کنگره آمریکا خواسته‌اند تا قانون ممنوعیت دیپ سیک را تصویب کند.

منبع:

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.