about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

محدودیت‌های صادراتی جدید علیه چین

اتاق بازرگانی آمریکا اعلام کرد از هفته آینده محدودیت‌های صادراتی جدید علیه چین رونمایی می‌شود.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان، اتاق بازرگانی آمریکا در ایمیلی به اعضاء خود اعلام کرد، دولت بایدن قرار است از هفته آینده از محدودیت‌های صادراتی جدید در چین رونمایی کند.

این مقررات جدید می‌تواند بیش از ۲۰۰ شرکت تراشه سازی چینی را به فهرست محدودیت‌های تجاری اضافه نماید و بیشتر تأمین کنندگان آمریکایی را از ارسال کالا به شرکت‌های مورد هدف منع می‌کند.

براساس این ایمیل، وزارت بازرگانی که بر سیاست صادرات آمریکا نظارت دارد، قصد دارد مقررات جدید را "پیش از تعطیلات شکرگزاری"، پنج شنبه هفته آینده منتشر نماید.

این به روزرسانی اگر دقیق باشد، نشان می‌دهد که دولت بایدن در حال برنامه ریزی برای مقابله بیشتر با دسترسی چین به نیمه رساناها حتی با نزدیک شدن به آغاز دور دوم ریاست جمهوری دونالد ترامپ در ماه ژانویه می‌باشد.

انتظار می‌رود مجموعه دیگری از قوانین که ارسال تراشه‌های حافظه با پهنای باند بالا به چین را محدود می‌کند، ماه آینده به عنوان بخشی از یک محدودیت گسترده‌تر رونمایی شود.

منابع آگاه در این زمینه می گویند دور اول مقررات احتمالاً شامل محدودیت‌هایی در ارسال ابزارهای ساخت تراشه به چین خواهد بود.

 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد