about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

محدودیت حساب های جدید گوگل در روسیه

گوگل ایجاد حساب های جدید در روسیه را محدود می کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان،خبرگزاری های دولتی روسیه به نقل از وزارت دیجیتال روسیه اعلام کردند که گوگل ،ایجاد حساب های جدید برای کاربران روسی را محدود کرده است.

 گوگل برای چندین سال متوالی،به دلیل حذف نکردن محتوایی که مسکو آن را غیرقانونی می‌داند و همچنین مسدودسازی کانال‌های یوتیوب رسانه‌ها و شخصیت‌های عمومی روسی از زمان حمله مسکو به اوکراین ، در روسیه تحت فشار بوده است. 

سخنگوی وزارت دیجیتال روسیه گفت: 

این وزارت خانه تایید می کند که گوگل ایجاد حساب های جدید را محدود کرده است. هیچ اطمینانی وجود ندارد که تأییدیه های پیامکی برای احراز هویت دو مرحله ای فعال باشند.

 اپراتورهای مخابراتی همچنین کاهش قابل توجهی در تعداد پیامک های ارسالی گوگل به کاربران روسی را ثبت کرده اند. 

این وزارتخانه در ادامه افزود:

توصیه می شود که کاربران سرویس‌های گوگل، نسخه‌های پشتیبان از داده‌های خود ایجاد کنند و به استفاده از روش‌های جایگزین احراز هویت دو مرحله‌ای یا پلتفرم‌های داخلی روی آورند.

گوگل در ماه آگوست اعلام کرد که حساب های AdSense در روسیه را غیرفعال می کند. این شرکت آمریکایی در مارس 2022 ارائه تبلیغات به کاربران در روسیه را متوقف کرد.

گوگل بیش از 1000 کانال یوتیوب، از جمله اخبار تحت حمایت دولت و بیش از 5.5 میلیون ویدیو را مسدود کرده است. در ماه‌های اخیر سرعت‌های بسیار پایینی جهت دسترسی به پلتفرم یوتیوب در روسیه ثبت شده است. قانونگذاران روسی دلیل این کاهش سرعت را شکست گوگل در ارتقای تجهیزات می دانند، چیزی که این شرکت و کارشناسان فناوری با آن مخالفت می کنند.

 

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.