about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

روسیه استخراج ارزهای دیجیتال را در مناطق کم انرژی با هدف مقابله با کمبود برق محدود کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کمیسیون دولتی روسیه اعلام کرد که این کشور استخراج ارزهای دیجیتال را در چندین منطقه سیبری برای جلوگیری از کمبود برق در زمستان ممنوع و آن را در مناطق ضمیمه از اوکراین محدود کرده است.

این ممنوعیت در طول ماه‌های زمستان در 3 منطقه نزدیک دریاچه بایکال اجرا می‌شود، جایی که استخراج ارزهای دیجیتال در سال‌های اخیر به دلیل هزینه کم برق، که عمدتاً توسط نیروگاه‌های برق آبی بزرگ تولید می‌شود، رونق گرفته است.

در مناطق الحاق شده اوکراین، بسیاری از زیرساخت‌های انرژی از زمان اعزام نیروهای روسیه در سال 2022 تخریب و منجر به کمبود برق شده است.

براساس برآوردهای رسمی، استخراج ارزهای دیجیتال در روسیه سالانه 16 میلیارد کیلووات ساعت یا حدود 1.5 درصد از برق مصرفی کشور مصرف و چالش‌هایی را برای مناطق با آب و هوای خشن ایجاد می‌کند.

روسیه در کنار ایالات متحده، چین، قزاقستان و کانادا، جزءکشورهای پیشرو جهان در استخراج ارز دیجیتال است. امسال مسکو قانون جدیدی را برای تنظیم فعالیت و مالیات وضع کرد و انتظار داشت سالانه 200 میلیارد روبل (2 میلیارد دلار) از معدنچیان جمع‌آوری شود.

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.