about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

«ساندار پیچای»، مدیرعامل گوگل، هشدار داد که در صورت ترکیدن حباب هوش مصنوعی، هیچ شرکتی در امان نخواهد بود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، «ساندار پیچای»، مدیرعامل گوگل، در مصاحبه‌ اخیر خود هشدار داد که اگر حباب هوش مصنوعی بترکد، هیچ شرکتی در امان نخواهد بود. پیچای می‌گوید اگرچه رشد سرمایه‌گذاری در هوش مصنوعی یک لحظه خارق‌العاده بوده است، اما درجه‌ای از بی‌منطقی در رونق فعلی دیده می‌شود.

ساندار پیچای اخیراً با BBC پیرامون حباب هوش مصنوعی صحبت کرده و هشدار داده که اگر این حباب بترکد، تمام شرکت‌ها متضرر خواهند شد. البته این اظهارات درحالی بیان می‌شود که ارزش شرکت‌های فناوری هوش مصنوعی در ماه‌های اخیر سر به فلک کشیده است و شرکت‌ها مبالغ هنگفتی را صرف این صنعت نوظهور می‌کنند. ارزش بازار خود گوگل در هفت ماه گذشته دو برابر شده و به ۳.۵ تریلیون دلار رسیده است.

هشدار ساندار پیچای یادآور اظهارنظر معروف «آلن گرینسپن»، رئیس اسبق فدرال رزرو آمریکا، در سال ۱۹۹۶ است. گرینسپن در آن زمان نسبت به شور و هیجان غیرمنطقی در بازار سهام، درست پیش از ترکیدن حباب دات-کام در سال ۲۰۰۰، هشدار داده بود.

هشدار مدیرعامل گوگل درباره حباب هوش مصنوعی

ساندار پیچای می‌گوید: «ما می‌توانیم همین الان به اینترنت نگاه کنیم. واضح است که سرمایه‌گذاری مازاد زیادی [در آن دوره] وجود داشت، اما هیچ‌کدام از ما شک نداریم که اینترنت [یک فناوری] عمیق و بنیادی بود. انتظار دارم هوش مصنوعی نیز همین‌طور باشد. بنابراین فکر می‌کنم [این رونق] هم منطقی است و هم در لحظاتی مانند این، عناصری از بی‌منطقی در آن وجود دارد.»

وقتی از پیچای پرسیده شد که آیا گوگل از پیامدهای ترکیدن حباب هوش مصنوعی مصون خواهد بود، او ضمن اعلام هشدار به کل بازار، موقعیت شرکت خود را مستحکم‌تر دانست. پیچای گفت: «فکر می‌کنم هیچ شرکتی در امان نخواهد بود، از جمله ما.» بااین‌حال، پیچای تأکید کرد که شکل منحصربه‌فرد گوگل در مالکیت پشته کامل فناوری‌ها (از طراحی تراشه‌های اختصاصی گرفته تا داده‌های بزرگ یوتوب و تحقیقات دیپ‌مایند) این شرکت را در موقعیت بهتری برای عبور از هرگونه تلاطم در بازار هوش مصنوعی قرار می‌دهد.

مدیرعامل گوگل در بخش دیگری از این مصاحبه، به یکی از بزرگ‌ترین مسائل این فناوری اشاره کرد: مصرف انرژی. براساس گزارش آژانس بین‌المللی انرژی، هوش مصنوعی در سال گذشته به‌تنهایی ۱.۵ درصد از کل مصرف برق جهان را به خود اختصاص داده است. پیچای هشدار داد که برای توسعه منابع جدید انرژی و مقیاس‌پذیری زیرساخت‌های انرژی، اقدام فوری لازم است.

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
توزیع
1405/05/23 - 16:43- هوش مصنوعي

توزیع عینک رِی - بن مِتا بین بزرگسالان نابینا یا کم‌بینا

شرکت مِتا ۱۵ هزار عینک هوش مصنوعی رِی - بن متا را بین بزرگسالان نابینا یا کم‌بینای واجد شرایط توزیع می‌کند.

آموزش
1405/05/23 - 16:11- هوش مصنوعي

آموزش مدل هوش مصنوعی اَپل توسط علی‌بابا

اَپل با پشتیبانی علی‌بابا، مدل هوش مصنوعی خود را برای بازار چین آموزش داد.

شرکت
1405/05/23 - 15:20- آمریکا

شرکت مِتا متهم به کلاهبرداری در فیس‌بوک شد

شش گروه پاسخگویی به مصرف‌کنندگان و فناوری در ایالات متحده، شرکت مِتا را متهم به کلاهبرداری در فیس‌بوک کردند.