about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

هاسابیس می‌گوید شرکت‌ها تا یک دهه آینده می‌توانند به هوش جامع مصنوعی برسند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ «دمیس هاسابیس»، مدیرعامل دیپ‌مایند گوگل، در مصاحبه جدیدی نگرانی‌هایش درباره توسعه سریع هوش جامع مصنوعی (AGI) و خطراتی را که این فناوری ممکن است به‌ وجود بیاورد، مطرح کرده است.

دمیس هاسابیس در گفتگو با تایم گفت جامعه هنوز آمادگی پذیرش هوش جامع مصنوعی را ندارد. مدیرعامل گوگل دیپ‌مایند دراین‌باره توضیح داد:

«[این فناوری] به‌هرحال به‌زودی از راه می‌رسد و مطمئن نیستم جامعه خیلی برای آن آماده باشد. باید در این مورد فکر کنیم و به مسائلی که قبلاً درباره آنها صحبت کردم؛ یعنی کنترل‌پذیری این سیستم‌ها و دسترسی به این سیستم‌ها و اطمینان از اینکه همه‌چیز به‌خوبی پیش می‌رود، فکر کنیم.»

دمیس هاسابیس گفت شرکت‌های فناوری ۵ تا ۱۰ سال آینده می‌توانند به هوش جامع مصنوعی دست یابند. البته این مدیر ارشد گوگل در ادامه به خطرات توسعه بی‌قاعده هوش مصنوعی نیز اشاره کرد و گفت این موضوع حتی گاهی اوقات خواب او را نیز مختل می‌کند. (AGI) نوعی هوش مصنوعی است که از انسان باهوش‌تر است و از قابلیت‌های شناختی بشر نیز پیشی می‌گیرد.

افراد مختلفی تاکنون درباره توسعه سریع هوش مصنوعی هشدار داده‌اند

 

نگرانی‌های مدیرعامل دیپ‌مایند گوگل که بر فعالیت‌های هوش مصنوعی این شرکت نظارت می‌کند زمانی مطرح می‌شود که سرمایه‌گذاران مبالغ هنگفتی پول به این فضا تزریق کرده‌اند. باوجوداین، مسیر هوش جامع مصنوعی هنوز بسیار خام است و ایجاد مسیری روشن برای سودآوری فعلاً غیرممکن به‌ نظر می‌رسد.

البته هاسابیس تنها کسی نیست که نگران این مسئله است. «داریو آمودی»، مدیرعامل آنتروپیک، نیز اخیراً اعتراف کرده این شرکت نحوه کار مدل‌هایش را درک نمی‌کند و این موضوع نگرانی‌هایی بین کاربران ایجاد کرده است.

«جفری هینتون»، پدرخوانده هوش مصنوعی، نیز در مصاحبه اخیرش گفته مردم هنوز متوجه خطرات هوش مصنوعی نشده‌اند و آنچه دارد رخ‌ می‌دهد، درک نکرده‌اند. هینتون به همین دلیل خواستار سرمایه‌گذاری بیشتر شرکت‌های فعال در این زمینه روی مسئله ایمنی شده بود.

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
بازداشت
1405/07/18 - 10:57- جرم سایبری

بازداشت عضو دیگری از گروه شاینی‌هانترز

اداره تحقیقات فدرال آمریکا از بازداشت فرد دیگری خبر داده است که مظنون به همکاری با گروه مجرمان سایبری شاینی‌هانترز (ShinyHunters) است.

احتمال
1405/07/18 - 10:47- امنیت زیرساخت

احتمال افشای اطلاعات کارکنان اسپیریت در قرارداد هوش مصنوعی گوگل

بیش از ۱۰۰ نفر از اعضای کنگره آمریکا با ارسال نامه‌ای به گوگل و شرکت هواپیمایی اسپیریت ایرلاینز، خواستار توقف توافقی شدند که بر اساس آن، گوگل در ازای پرداخت ۱۰ میلیون دلار، به مجموعه‌ای گسترده از داده‌های داخلی این شرکت هواپیمایی دسترسی پیدا می‌کند.

محکومیت
1405/07/18 - 10:06- جرم سایبری

محکومیت ۴۰ ساله هم‌بنیان‌گذار بازار سیاه امپایر مارکت در دارک‌وب

رهایم همیلتون، ۳۰ ساله و از بنیان‌گذاران بازار زیرزمینی اینترنتی امپایر مارکت، به‌دلیل نقش خود در فراهم‌کردن بستری برای خریدوفروش مواد مخدر، ابزارهای هک و اطلاعات سرقت‌شده، به ۴۰ سال زندان فدرال در آمریکا محکوم شد.