about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

او همچنین نگرانی خود درباره سرقت الگوریتم‌های هوش مصنوعی توسط جاسوسان چینی را بیان کرده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان , «دارو آمودی»، مدیرعامل شرکت انتروپیک (Anthropic) و خالق چت‌بات Claude، پیش‌بینی جسورانه‌ای درباره آینده دنیای مهندسی ارائه کرده است. او معتقد است که هوش مصنوعی تا 6 ماه آینده قادر خواهد بود 90 درصد از تمام کدهای برنامه‌نویسی را بنویسد و تا یک سال آینده 100 درصد کدها توسط این فناوری نوشته خواهد شد.

آمودی با اشاره به پیشرفت سریع ابزارهایی مانند GitHub Copilot و Claude Code (محصول خود شرکت Anthropic)، ادعا کرده که این فناوری‌ها به سرعت در حال پیشرفت هستند و به زودی قادر خواهند بود تا 100 درصد کدنویسی را انجام دهند.

او در این باره گفته است:

«وقتی به کدنویسی و برنامه‌نویسی نگاه می‌کنم، که یکی از حوزه‌هایی است که هوش مصنوعی در آن بیشترین پیشرفت را داشته، به این نتیجه می‌رسم که در 3 تا 6 ماه آینده، فناوری قادر خواهد بود 90 درصد کدها را بنویسد. سپس در 12 ماه آینده جهانی خواهیم داشت که در آن هوش مصنوعی تمام کد را می‌نویسد.»

تاکنون پیش‌بینی‌های مشابهی نیز از سوی افراد دیگری انجام شده است. «سم آلتمن»، مدیرعامل OpenAI از جمله افرادی است که در گذشته ادعا کرده بود که تا پایان سال 2025، «بهترین برنامه‌نویس جهان» یک هوش مصنوعی خواهد بود. «سوندار پیچای»، مدیرعامل گوگل نیز اعلام کرده بود که بیش از یک‌چهارم کدهای جدید این شرکت توسط هوش‌مصنوعی تولید می‌شود.

نگرانی مدیرعامل انتروپیک درباره سرقت الگوریتم‌های هوش مصنوعی توسط چین

آمودی همچنین نگرانی خود درباره دسترسی جاسوسان، احتمالاً از چین، به «اسرار الگوریتمی» ارزشمند شرکت‌های برتر هوش مصنوعی آمریکا را بیان کرده است. او خواستار دخالت دولت ایالات متحده برای مقابله با این خطر شده است.

مدیرعامل انتروپیک در یک رویداد گفته است:

«چین به جاسوسی صنعتی در مقیاس بزرگ معروف است و تقریباً مطمئنم که شرکت‌های هوش مصنوعی مانند Anthropic هدف آن‌ها هستند. بسیاری از این اسرار الگوریتمی، رازهایی به ارزش 100 میلیون دلار هستند که تنها چند خط کد دارند. مطمئنم افرادی هستند که سعی در سرقت آن‌ها دارند و ممکن است موفق هم شده باشند.»

این نگرانی‌ها در حالی مطرح می‌شوند که رقابت بین ایالات متحده و چین در حوزه هوش مصنوعی روز به روز شدیدتر می‌شود و حفاظت از فناوری‌های پیشرفته به یک اولویت استراتژیک تبدیل شده است.

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
حمله
1405/07/19 - 11:42- جرم سایبری

حمله سایبری به دو کلیسای بزرگ کره جنوبی

دو کلیسای بزرگ پروتستان در کره جنوبی، در حال بررسی حملات سایبری هستند که ممکن است اطلاعات حساس صدها هزار نفر از اعضای آن‌ها را افشا کرده باشد.

حمله
1405/07/19 - 11:37- جرم سایبری

حمله هکرها به دو وب‌سایت روسی بلین‌بِری و سوشی‌وِسلا

هکرها فعالیت وب‌سایت‌های بلین‌بِری و سوشی‌وِسلا در ولگوگراد، شهری در روسیه، را مختل کردند.

هشدار
1405/07/19 - 11:33- جرم سایبری

هشدار اف‌بی‌آی درباره نفوذ به بیش از ۸۶ هزار فایروال فورتینت

اداره تحقیقات فدرال آمریکا و سرویس مخفی این کشور هشدار داده‌اند که بیش از ۸۶ هزار فایروال فورتینت فورتیتی‌گیت و درگاه شبکه خصوصی مجازی (VPN) متصل به اینترنت، در جریان کارزاری سایبری با نام فورت‌بِلید (FortiBleed) به خطر افتاده‌اند.