about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

مدیر اجرایی ارتباطات ایتالیا فاش کرد که به عنوان پنجمین ایتالیایی هدف جاسوس‌افزار اسرائیلی پاراگون قرار گرفته است.

به گزارش کارگروه تروریسم سایبری سایبربان؛ یک مدیر اجرایی برجسته ارتباطات و مشاور سیاسی ایتالیایی فاش کرد که هدف نرم‌افزار جاسوسی پاراگون (Paragon) متعلق به رژیم صهیونیستی قرار گرفته و به این ترتیب، او پنجمین ایتالیایی است که در رسوایی دولت این کشور هدف این جاسوس‌افزار قرار می‌گیرد.

جان اسکات-ریلتون (John Scott-Railton)، محقق پزشکی قانونی دیجیتال ایتالیایی، اعلام کرد که فرانچسکو نیکودمو (Francesco Nicodemo) یکی از ۹۰ قربانی است که واتس‌اپ به او اطلاع داده که هدف نرم‌افزار جاسوسی گرافیت (Graphite) شرکت اسرائیلی پاراگون قرار گرفته‌اند.

به گفته خبرگزاری ایتالیایی «Fanpage»، که اولین بار این خبر را منتشر کرد، نیکودمو سابقه طولانی در مشاوره به نامزدهای سیاسی در امور ارتباطات دارد و شرکت او تنها در سال ۲۰۲۴ در سیزده کمپین انتخاباتی فعالیت داشته است.

دولت جورجیا ملونی، نخست وزیر ایتالیا، اذعان کرد که از پاراگون برای جاسوسی از 5 قربانی شناخته شده ایتالیایی استفاده کرده، اما دخالت در هدف قرار دادن دو روزنامه‌نگار Fanpage که در مورد این آلودگی‌ها افشاگری کرده بودند را رد کرد. Fanpage در ژوئن ۲۰۲۴ روابط بین ملونی و فاشیست‌های جوان را فاش کرد.

اسکات-ریلتون گفت:

«در حالی که مقامات ایتالیایی برخی از موارد را تأیید کرده‌اند، انبوه موارد جاسوسی نرم‌افزار گرافیت متعلق به پاراگون، که توضیحی برای آنها وجود ندارد، رو به افزایش است. موضوع هدف قرار گرفتن سیاست و انتخابات همچنان ادامه دارد.»
 

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.