about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

۱۲ مدرسه منطقه «لانگ آیلند» از شبکه‌های اجتماعی مانند فیسبوک، تیک‌تاک و اسنپ‌چت شکایت کردند چراکه معتقدند این سکو‌ها اعتیادآور و خطرناکند و باعث مشکلات سلامت روان در کودکان و نوجوانان می‌شوند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ به نقل از نیویورک پست، این مدارس اعلام کرده‌اند که رسانه‌های اجتماعی باعث اختلالات جدی در عملکرد دانش‌آموزان آنها شده‌اند. این مدارس برای جبران هزینه‌های استخدام متخصصان سلامت روان، تغییر برنامه‌های درسی برای آموزش به دانش‌آموزان درباره خطرات رسانه‌های اجتماعی و نیز تهدیدات مجازی مطالبه پول کرده‌اند.

«ویلیام شینوف» وکیل کالیفرنیایی می‌گوید: این شبکه‌ها به خوبی از آسیبی که به کاربرانشان وارد می‌کنند، آگاه هستند، اما هیچ کاری برای جلوگیری از آن انجام نمی‌دهند.

این شکایت‌ها جدیدترین سری از شکایت‌هایی هستند که شرکت‌های بزرگ رسانه‌های اجتماعی را تهدید می‌کند، زیرا این شرکت‌ها مدت‌هاست به انجام‌ندادن اقدامات لازم برای محافظت از کودکان و نوجوانان در برابر اثرات منفی رسانه‌های اجتماعی متهم هستند.

به گفته «شینوف» در منطقه «لانگ آیلند» ده‌ها مدرسه دیگر قصد دارند شکایت‌هایی مشابه را تنظیم و ارائه کنند.

وی اضافه کرد: مدارس همچنین از شرکت‌های رسانه‌های اجتماعی می‌خواهند که فرآیند‌های تأیید سن خود را تقویت و نظارت بر دسترسی کودکان را برای والدین و مسئولان مدرسه آسان‌تر کنند.

مسئولان این مدارس تاکید کردند که در خط مقدم جبران آسیب‌هایی هستند که الگوریتم‌های این شبکه‌ها به کاربرانشان وارد می‌کنند؛ آسیب‌های ناشی از ویژگی‌های اعتیادآور محصولات دیجیتال که کودکان و نوجوانان در برابر آنها بسیار آسیب‌پذیر هستند.

«نیکلاس سیاپتا» رئیس هیئت آموزش و پرورش منطقه هانتینگتون جنوبی گفت: ما چیز‌هایی را دیده‌ایم که پست شده‌اند و به‌شدت برای محیط مدرسه مخرب هستند.

او افزود: ما از شرکت‌های رسانه‌های اجتماعی می‌خواهیم مسئولیت این موضوع را بر عهده بگیرند و تدابیر حفاظتی مناسب را بیندیشند.

«هنک گریشمن» سرپرست منطقه «جریکو» هم گفت: زمانی که بچه‌های ما در رسانه‌های اجتماعی صرف می‌کنند، نگران‌کننده است. علاوه بر این، محتوا‌هایی که در این شبکه‌ها در دسترس بچه‌هاست، مرا نگران می‌کند.

او تاکید کرد که شرکت‌های رسانه‌های اجتماعی باید از دریافت اطلاعات شخصی کودکان یا ردیابی فعالیت‌های اینترنتی آنها منع شوند.

در ماه اکتبر گذشته «لتیتیا جیمز» دادستان کل نیویورک و ۳۲ دادستان کل دیگر شکایت‌هایی را ارائه و در آنها مدعی شدند که «متا» شرکت مادر فیسبوک، عمداً ویژگی‌های اعتیادآوری را در فیسبوک و اینستاگرام تعبیه کرده تا کودکان و نوجوانان را به محصولات خود وابسته کند.

به گفته او، کودکان و نوجوانان از سطح بی‌سابقه‌ای از سلامت روان رنج می‌برند و شرکت‌های رسانه‌های اجتماعی مانند «متا» مقصر این وضع هستند.

دادستان کل نیویورک تاکید کرده که «متا» از آسیب‌زدن به کودکان سود برده و به شکل‌گیری بحران سلامت روانی آنان دامن است.

«اریک آدامز» شهردار نیویورک هم شکایت مشابهی را تنظیم و شرکت‌های متا و گوگل را به طراحی سکو‌هایی متهم کرد که عمداً کودکان و نوجوانان را به شبکه‌های اجتماعی معتاد می‌کنند.

یکی از نمایندگان گوگل با صدور بیانیه‌ای تاکید کرد که این اتهامات درست نیستند.

نماینده گوگل گفت: ارائه تجربه ایمن‌تر و سالم‌تر برای کودکان و نوجوانان، همواره محور اصلی کار ما بوده است.

او افزود: ما با همکاری کارشناسان مسائل کودکان و نوجوانان، سلامت روان و فرزندپروری، خدمات و سیاست‌هایی را ایجاد کرده‌ایم تا به این دسته از کاربرانمان تجربیات مناسب سنشان ارائه کنیم.»

نمایندگان سایر شرکت‌ها هنوز به این شکایت واکنشی نشان نداده‌اند.

تازه ترین ها
واگذاری
1405/04/02 - 10:02- آسیا

واگذاری حاکمیت دیجیتال ارمنستان به آذربایجان

ارمنستان اعلام کرد که طی یک توافق‌نامه، داوطلبانه حاکمیت دیجیتال را به آذربایجان واگذار می‌کند.

انتقاد
1405/04/02 - 09:45- تلگرام

انتقاد دوروف از مسدودسازی تلگرام در هند

بنیان‌گذار پیام‌رسان تلگرام تأکید کرد که این اقدام میلیون‌ها کاربر عادی را متضرر کرده و تأثیر چندانی در جلوگیری از افشای سؤالات امتحانی نداشته است.

ضربه
1405/04/02 - 09:43- جرم سایبری

ضربه بین‌المللی به شبکه بدافزاری مرتبط با گروه هکری روسی

نهادهای مجری قانون در چند کشور با اجرای یک عملیات مشترک بین‌المللی، شبکه بدافزاری مرتبط با گروه سایبری روسی موسوم به اویل کورپ را هدف قرار دادند.