about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

بیش از هزار مظنون به جرایم سایبری طی ماه‌های اخیر در ۱۹ کشور آفریقایی دستگیر شدند. این عملیات که توسط اینترپل و آفریپول هدایت می‌شد، موفقیت‌آمیز بود.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، عملیات سرنگتی در ماه‌های سپتامبر و اکتبر انجام شد و هدف آن مقابله با فعالیت‌های مجرمانه‌ای از جمله باج‌افزارها، کلاهبرداری از طریق ایمیل‌های تجاری (BEC) و سایر جرایم سایبری بود که به خسارت‌های جهانی بیش از ۱۹۰ میلیون دلاری مرتبط بودند.

به گفته والدسی اورکویزا، دبیرکل اینترپل، این دستگیری‌ها "فقط نوک کوه یخ" در زمینه جرایم سازمان‌یافته سایبری هستند.

او تأکید کرد که این آژانس به هدف‌گیری این گروه‌های مجرمانه در سراسر جهان ادامه خواهد داد.

علاوه بر ۱,۰۰۶ دستگیری، پلیس همچنین اعلام کرد که ۱۳۴,۰۸۹ زیرساخت و شبکه‌های مخرب را منهدم کرده و بیش از ۳۵ هزار قربانی را شناسایی کرده است.

نمونه‌هایی از پرونده‌ها:

•    در سنگال، هشت نفر، از جمله پنج تبعه چینی، به دلیل مشارکت در یک طرح پانزی ۶ میلیون دلاری که بیش از ۱,۸۰۰ قربانی را فریب داده بود، دستگیر شدند. هنگام دستگیری این گروه، بیش از ۹۰۰ سیم‌کارت و ۱۱ هزار دلار نقد کشف شد.
•    پلیس کنیا تقریباً 24 نفر را بازداشت کرد. این افراد بخشی از یک گروه بودند که با تغییر پروتکل امنیتی سیستم‌های بانکی و اجرای اسکریپت‌های جعلی، بیش از ۸.۶ میلیون دلار سرقت کرده و این وجوه را از طریق امارات متحده عربی، نیجریه و چین به مؤسسات دارایی دیجیتال منتقل کرده بودند.
•    در کامرون، مقامات مظنونی را دستگیر کردند که در یک حلقه قاچاق انسان مرتبط با یک کلاهبرداری بازاریابی چندسطحی فعالیت داشتند. قربانیان برای به‌دست‌آوردن آزادی خود مجبور بودند افراد دیگری را به این کلاهبرداری جذب کنند.

اینترپل اعلام کرد:

پس از پرداخت هزینه عضویت، به قربانیان فرصت‌های شغلی یا آموزشی وعده داده می‌شد، اما پس از ورود به کامرون، اسیر شده و مجبور به فریب دیگران برای پیوستن به این طرح می‌شدند. تخمین‌های اولیه نشان می‌دهند که این گروه حداقل ۱۵۰ هزار دلار از طریق این کلاهبرداری کسب کرده است.

سفیر جلیل چلبه، مدیر اجرایی آفریپول، اعلام کرد:

عملیات سرنگتی، حمایت از اجرای قانون در کشورهای عضو اتحادیه آفریقا را به‌طور چشمگیری افزایش داده است. ما اکنون بر تهدیدات نوظهوری مانند بدافزارهای مبتنی بر هوش مصنوعی و تکنیک‌های پیشرفته حمله متمرکز هستیم.

این عملیات با تأمین مالی دفتر خارجی، مشترک‌المنافع و توسعه بریتانیا، وزارت امور خارجه آلمان و شورای اروپا انجام شد.
 

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.