about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

شرکت مایکروسافت می‌گوید به هرکسی بتواند کلاینت ایمیل مبتنی‌بر مدل زبانی بزرگ (LLM) این شرکت را هک کند، ۱۰ هزار دلار پاداش می‌دهد. توسعه‌دهندگان نرم‌افزار و هکرها می‌توانند برای کشف این نقص‌ها با هم همکاری کنند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان به نقل از تک رادار، این مسابقه را مایکروسافت با همکاری مؤسسه علم و فناوری استرالیا و ETH زوریخ برگزار می‌کند و مخصوص کسانی است که هم می‌خواهند مهارت‌های خود را به چالش بکشند هم برای انجام آن پاداش قابل‌توجهی دریافت کنند. شرکت‌کنندگان در این رقابت باید آسیب‌پذیری‌های LLMail را پیدا کنند که کلاینت ایمیل شبیه‌سازی‌شده‌ای حاوی دستیار مبتنی‌بر مدل زبانی بزرگ است که می‌تواند به سؤالات کاربران درباره ایمیل‌ها پاسخ دهد.

پاداش ۱۰ هزار دلاری مایکروسافت به هکرها برای رخنه در کلاینت ایمیل LLM

 

این چالش LLMail-Inject نام‌گذاری شده و تیم‌های برنده ۱۰ هزار دلار پاداش می‌گیرند. شرکت‌کنندگان باید با استفاده از حساب گیت‌هاب وارد چالش شوند و یک تیم بسازند. سپس از تیم‌ها خواسته می‌شود تا تدابیر دفاعی پیاده‌سازی‌شده برای مقابله با روش‌های تزریق پرامپت را دور بزنند.

با دورزدن سیستم‌های امنیتی، هکرها باید این LLM را وادار به انجام کار یا فاش‌کردن چیزهایی کنند که برای آن آموزش ندیده است. مایکروسافت از این طریق به دنبال پیداکردن نقاط ضعف در برابر روش‌های دفاعی خود مقابل تکنیک‌های تزریق پرامپت، تقویت و توسعه اقدامات امنیتی است.

چنین چالش‌هایی زا معمولاً شرکت‌ها برای پیداکردن آسیب‌پذیری‌های جدی در سیستم‌های خود راه‌اندازی می‌کنند. مایکروسافت نیز از شرکت‌هایی است که به راه‌اندازی چنین چالش‌هایی علاقه خاصی دارد و بارها آنها را برگزار کرده است.

میزان جوایزی که در این چالش‌ها به هکرها داده می‌شود، از چند هزار دلار تا چند صد هزار دلار متغیر است. در برخی موارد نیز ممکن است برخی شرکت‌ها جوایزی میلیون دلاری در نظر بگیرند؛ برای مثال، صرافی رمزارز Uniswap به‌تازگی جایزه‌ای ۱۵ میلیون دلاری برای پیداکردن باگ‌های سیستم خود در نظر گرفته بود.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.