about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

شرکت امنیت سایبری «Darktrace» خرید 5 میلیارد دلاری شرکت آمریکایی توما براوو را پذیرفت.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شرکت امنیت سایبری «Darktrace» اعلام کرد که پیشنهاد خرید 5.3 میلیارد دلاری از شرکت سهام خصوصی آمریکایی توما براوو (Thoma Bravo) را پذیرفته که بر توانایی این گروه انگلیسی در هوش مصنوعی تأکید دارد.

این پیشنهاد نقدی پس از آن صورت گرفت که توما براوو 2 سال پیش برای خرید Darktrace ابراز علاقه کرد.

اندرو آلمیدا (Andrew Almeida)، شریک توما براوو، در بیانیه‌ای گفت :

«Darktrace در لبه‌ی پیشرفته‌ی فناوری امنیت سایبری قرار دارد و ما مدت‌هاست که پلتفرم و قابلیت آن در هوش مصنوعی را تحسین می‌کنیم.»

سرعت نوآوری در امنیت سایبری در پاسخ به تهدیدات سایبری که به طور همزمان پیچیده، جهانی و پیچیده هستند، در حال افزایش است.

پاپی گوستافسون (Poppy Gustafsson)، مدیر اجرایی Darktrace نیز اظهار داشت :

«فناوری این گروه هرگز در دنیایی که به طور فزاینده‌ای توسط حملات سایبری مبتنی بر هوش مصنوعی تهدید می‌شود مرتبط نبوده است.»

منبع:

تازه ترین ها
کلاهبرداری
1404/02/14 - 12:22- هوش مصنوعي

کلاهبرداری در صرافی بایننس

کلاهبرداران هوش مصنوعی، بایننس را با هک چهره هدف قرار می‌دهند.

کدنویسی
1404/02/14 - 12:02- هوش مصنوعي

کدنویسی مایکروسافت توسط هوش مصنوعی

مایکروسافت اعلام کرد که هوش مصنوعی تقریباً یک‌سوم کدهای این شرکت را می‌نویسد.

متهم
1404/02/14 - 11:20- جرم سایبری

متهم شدن پاکستان به حملات سایبری علیه هند

کارشناسان هندی ادعا کردند که پاکستان برخی حملات سایبری از جمله حمله به وب‌سایت‌های مرتبط با کودکان را علیه این کشور انجام داده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.