about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

Lumia 535 معرفی شد

Lumia 535  با سیستم عامل ویندوز فون 8.1 و آخرین نسخه آپدیت Lumia Denim اجرا می شود و در اواخر این ماه، با دو مدل تک سیم و دو سیم کارته عرضه خواهد شد. لومیای جدید با شعار القای تجربه کاربری مایکروسافت به کاربرانی که نمی توانند تلفن های هوشمند رده بالا تهیه کنند، معرفی شده و مثل مدل قبلی خود یعنیLumia 535  از سخت افزار قدرتمندی بهره نبرده است.

این گوشی هوشمند با  یک پردازنده چهار هسته ای اسنپدراگن 200 با قدرت پردازشی 1.2 گیگاهرتزعرضه می شود و دارای صفحه نمایش 5 اینچی با پنل 530IPS  می باشد. از دیگر مشخصات این گوشی هوشمند می توان به بلوتوث 4.0، یک گیگابایت رم، 8 گیگابایت فضای داخلی با امکان افزایش به وسیله کارت حافظه جانبی و باتری 1905 میلی آمپر ساعتی اشاره کرد.

Lumia 535  یک دوربین 5 مگاپیکسلی با فلاش LED در پشت و لنزی با همین اندازه هم در جلوی دستگاه دارد. تلفن هوشمند جدید مایکروسافت 146 گرم وزن و ضخامتی برابر 8.5 میلیمتر دارد. این گوشی هوشمند دارای محصولات مایکروسافت مثل آفیس، اسکایپ، وان نوت، کورتانا و 15 گیگابایت فضای ابری one Drive رایگان خواهد بود.

  این گوشی هوشمند در شش رنگ سفید، مشکی، فیروزه ای، نارنجی روشن، سبز روشن، خاکستری و با قیمت 110 یورو ابتدا در چین، و سپس در دیگر کشورها عرضه خواهد شد.
 

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.