about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

Lockerpin، باج افزار اندروید

به گزارش واحد متخصصین سایبربان، یکی از باج‌افزارهای جدید اندروید بانام Lockerpin، با تغییر پین و قفل صفحه، از قربانی درخواست پول می‌کند.

این بدافزار ابتدا پیامی را به کاربر نمایش می‌دهد و از او می‌خواهد تا اجازه دسترسی ادمین برای نصب وصله را صادر کند.

پس‌ازاین کار بدافزار با سطح دسترسی ادمین، در تنظیمات اندروید دخالت کرده و پین را تغییر می‌دهد. سپس از کاربر برای باز کردن قفل صفحه درخواست پول می‌کند.

 

 

کاربر برای بازگرداندن شرایط به حالت عادی، باید گوشی خود را به تنظیمات کارخانه ریست کند. حتی به‌مانند برخی دیگر باج‌افزارها بالا آمدن سیستم‌عامل در شرایط Safe Mode هم نمی‌تواند Lockerpin را غیرفعال کند.

بیشترین قربانیان این بدافزار آمریکایی هستند که حدود 75 درصد آلودگی، مربوط به آن‌ها است.

تازه ترین ها
حمایت
1405/05/17 - 11:38- اروپا

حمایت ۱.۵ میلیارد دلاری ائتلاف جهانی از دفاع سایبری اوکراین

اوکراین مبلغ ۱.۵ میلیارد دلار برای دفاع دیجیتال و امنیت سایبری از ائتلاف فناوری اطلاعات ۱۸ کشور دریافت کرد.

تحریم‌های
1405/05/17 - 11:31- اروپا

تحریم‌های جدید سایبری علیه روسیه توسط نیوزیلند

وزیر امور خارجه نیوزیلند از اعمال تحریم‌های جدید علیه روسیه و عوامل سایبری مرتبط با این کشور خبر داد.

نشت
1405/05/17 - 10:51- جرم سایبری

نشت داده‌های ۳.۸ میلیون نفر در شرکت نرم‌افزاری آمریکایی

نقض امنیتی در شرکت نرم‌افزاری مراقبت‌های بهداشتی «Unlimited Technology Systems»، ۳.۸ میلیون نفر را تحت تأثیر قرار داد.