about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

کانادا مالیات بر خدمات دیجیتال خود را لغو کرد تا مذاکرات تجاری با آمریکا را نجات دهد، آن هم تنها چند روز پس از آنکه دونالد ترامپ به‌طور ناگهانی گفت‌وگوها درباره همین مالیات را متوقف کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، آمریکا ماه‌هاست که در حال مذاکره برای یک توافق تجاری با کانادا بوده، اما این گفت‌وگوها اواخر هفته گذشته پس از آنکه ترامپ اتاوا را متهم کرد که مالیات‌های ناعادلانه‌ای بر غول‌های فناوری آمریکا تحمیل کرده است، با مانع مواجه شد.

ترامپ با توصیف کانادا به عنوان «کشوری بسیار سخت برای تجارت»، این اقدام را حمله‌ای مستقیم و آشکار به کشور خود خواند و اعلام کرد که قصد دارد طی هفت روز آینده به کانادا اطلاع دهد چه تعرفه‌هایی باید برای تجارت با آمریکا بپردازد.

بر اساس برآورد گروه‌های تجاری، مالیات ۳ درصدی خدمات دیجیتال کانادا سالانه بیش از ۲ میلیارد دلار برای غول‌های فناوری آمریکایی مانند آمازون، اپل و گوگل که درآمدی بیش از ۲۰ میلیون دلار دارند، هزینه دربرداشته است.

اولین پرداخت‌ها که به‌صورت پس‌انداز از سال ۲۰۲۲ اعمال می‌شد، قرار بود دوشنبه انجام شود و حدود ۳ میلیارد دلار برای شرکت‌های فناوری آمریکایی از جمله متا، آمازون و آلفابت هزینه داشت.

اما حالا هیچ‌کس پرداختی نخواهد داشت، زیرا روز یکشنبه، وزارت دارایی کانادا اعلام کرد که دولت برای تکمیل موفقیت‌آمیز مذاکرات تجاری با آمریکا، مالیات خدمات دیجیتال را لغو می‌کند.

در بیانیه این وزارتخانه آمده است:

جاستین ترودو، نخست‌وزیر کانادا، و دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، توافق کرده‌اند که طرفین تا ۲۱ ژوئیه برای دستیابی به توافق مذاکرات را از سر بگیرند.

ترودو گفت:

دولت جدید کانادا همواره با توجه به تأثیر کلی هر توافق احتمالی بر منافع کارگران و کسب‌وکارهای کانادایی عمل خواهد کرد.

کانادا اولین بار در سال ۲۰۲۰ مالیات خدمات دیجیتال را اعلام کرد تا به این واقعیت بپردازد که بسیاری از شرکت‌های بزرگ فناوری فعال در این کشور ممکن است در غیر این صورت مالیاتی بر درآمدهای حاصل از کاربران کانادایی نپردازند.

این مالیات از ۲۸ ژوئن به اجرا درآمده بود.

این توافق برای کانادا بسیار مهم است.

این کشور پس از مکزیک، دومین شریک تجاری بزرگ آمریکا و بزرگ‌ترین خریدار محصولات صادراتی آمریکاست.

بر اساس داده‌های اداره آمار آمریکا، کانادا سال گذشته ۳۴۹ میلیارد دلار کالا از آمریکا خریداری کرد و ۴۱۲ میلیارد دلار به این کشور صادرات داشت.

 

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.