about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

یک دستور قضایی بحث‌برانگیز در مورد چت‌بات هوش مصنوعی چت جی‌پی‌تی در آمریکا سرانجام لغو شد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از انگجت، یک دستور قضایی که چت جی پی تی را ملزم به نگهداری نامحدود سوابق داده‌های کاربران خود می‌کرد، لغو شد. قاضی فدرال، اونا تی. وانگ، هفته قبل دستور جدیدی صادر کرد که شرکت اوپن ای آی را از تعهد به «حفظ و جداسازی تمام داده‌های گزارش خروجی که در صورت عدم صدور این دستور در آینده حذف می‌شدند» معاف می‌کند.این حکم در اواخر سال ۱۴۰۲ صادر شد. در آن زمان روزنامه نیویورک تایمز از OpenAI به دلیل نقض حق کپی رایت شکایت کرد. ادعای نیویورک تایمز این بود که این غول هوش مصنوعی مدل‌های خود را با اطلاعات اختصاصی این رسانه خبری آموزش داده و بابت آن پولی پرداخت نکرده است. در اردیبهشت ماه امسال، دادگاه به اوپن ای آی دستور داد تمام گزارش‌های چت خود را حفظ و ذخیره کند تا این روزنامه بتواند ادعاهای نقض حق کمی رایت را بررسی کند. اوپن ای آی در واکنش به حکم دادگاه اعتراض و استدلال کرد که این دستور برای حفظ حریم خصوصی کاربرانش فراتر از حد لازم است و اتفاقا حریم خصوصی کاربرانش را به خطر می‌اندازد.با این حال، تصمیم اخیر به این معنی است که اوپن ای آی دیگر از سه هفته قبل مجبور به نگهداری گزارش‌های چت نیست و فقط باید برخی از آنها را در موارد خاص حفظ کند.

قاضی پرونده اعلام کرد هرگونه گزارش چت که طبق دستور قبلی ذخیره شده، همچنان قابل دسترسی خواهد بود و اوپن ای آی موظف است هرگونه داده مربوط به حساب‌های ChatGPT را که توسط نیویورک تایمز علامت‌گذاری شده‌، ذخیره کند. 

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
ترامپ
1405/04/08 - 19:05- آمریکا

ترامپ به اتهام فساد جنسی باید ۵ میلیون دلار پرداخت کند

دیوان عالی ایالات متحده درخواست تجدیدنظر ترامپ در پرونده جین کارول، ستون‌نویس سابق مجله آمریکایی را رد کرد.

ثروت
1405/04/08 - 18:25- سایرفناوری ها

ثروت بنیان‌گذار صرافی بایننس از ثروت بیل گیتس پیشی گرفت

ثروت خالص چانگ پنگ ژائو، بنیان‌گذار صرافی بایننس، از ثروت بیل گیتس پیشی گرفت.

اسپانیا
1405/04/08 - 17:41- هوش مصنوعي

اسپانیا خواستار قوانین قوی‌تر هوش مصنوعی در روابط کار شد

معاون دوم رئیس‌جمهور اسپانیا، خواستار تنظیم مقررات قوی‌تر در مورد هوش مصنوعی در محیط کار شد.