about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

مالزی از لایحه جدید جرایم سایبری برای تنظیم هوش مصنوعی و دیپ‌فیک رونمایی کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ انور ابراهیم (Anwar Ibrahim)، نخست وزیر مالزی،  اعلام کرد که این کشور قصد دارد لایحه جدیدی در مورد جرایم سایبری برای مقابله با تهدیدات دیجیتالی پیچیده‌تر، از جمله سوءاستفاده از هوش مصنوعی (AI) و فناوری دیپ‌فیک، ارائه دهد.

این طرح در جلسه کمیته ملی امنیت سایبری به ریاست نخست وزیر در ۱۲ فوریه سال جاری رونمایی شد. هدف از این لایحه پیشنهادی، ایجاد یک چارچوب سیاستی جامع برای جلوگیری از انتشار تصاویر حساس و معرفی مقرراتی در مورد نگهداری داده‌های رایانه‌ای برای پشتیبانی از تحقیقات است.

انور ابراهیم تأکید کرد که در بحبوحه یک محیط ژئوپلیتیکی بی‌ثبات، تقویت دستور کار ملی امنیت سایبری از طریق همکاری استراتژیک برای حفظ حاکمیت و ثبات کشور ضروری است.

علاوه بر لایحه جدید، دولت مالزی در حال تسریع تأسیس مرکز توسعه رمزنگاری و امنیت سایبری (CSCDC) است. این نهاد جدید، عملکردها و منابع مرکز مدیریت و فناوری رمزنگاری مالزی (PTPKM) و امنیت سایبری مالزی را تجمیع خواهد کرد.

از نظر اداری، مرکز توسعه رمزنگاری و امنیت سایبری تحت نظر دفتر نخست وزیر فعالیت خواهد کرد و مستقیماً توسط آژانس ملی امنیت سایبری و شورای امنیت ملی نظارت خواهد شد. انتظار می‌رود این مرکز به عنوان بازوی فنی و عملیاتی کلیدی دولت در حوزه امنیت سایبری فعالیت کند.
 

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.