about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

شرکت کوپانگ، بزرگ‌ترین خرده‌فروش آنلاین کره‌جنوبی، اعلام کرد در جریان تحقیق درباره نشت داده داخلی، لپ‌تاپ خردشده‌ای را که عامل افشا برای از بین بردن شواهد به رودخانه انداخته بود، بازیابی کرده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، کوپانگ، که اغلب به‌عنوان «آمازون کره‌جنوبی» شناخته می‌شود، در جریان رسیدگی به یکی از بزرگ‌ترین پرونده‌های نشت داده در این کشور، از بازیابی یک لپ‌تاپ خردشده خبر داد که به‌گفته شرکت، توسط کارمند سابق متهم به افشای داده‌ها، داخل یک کیسه برزنتی قرار داده شده، با آجر سنگین شده و به رودخانه انداخته شده بود تا شواهد از بین برود.

این پرونده پس از آن شکل گرفت که کوپانگ در نوامبر اعلام کرد اطلاعات شخصی ۳۳.۷ میلیون حساب کاربری به‌دست یک کارمند سابق افشا شده است؛ موضوعی که موجی از انتقادهای عمومی و سیاسی را علیه شرکت به‌دنبال داشت.

کوپانگ در بیانیه‌ای در تعطیلات کریسمس تأکید کرد که در تمام مراحل مطابق دستورات دولت عمل کرده و با نهادهای مسئول همکاری کامل داشته، هرچند به گفته خود با اتهام‌های نادرستِ سهل‌انگاری از سوی برخی نهادهای دولتی، مجلس و رسانه‌ها روبه‌رو بوده است.

این شرکت همچنین از طرح جبرانی به ارزش ۱.۶۸۵ تریلیون وون (حدود ۱.۱۸ میلیارد دلار) خبر داد، هرچند این طرح به‌دلیل محدود بودن به خدمات داخلی کوپانگ مورد انتقاد قرار گرفت.

هارولد راجرز، مدیرعامل موقت کوپانگ، ضمن پذیرش مسئولیت، از ابراز تأسف عمیق مدیران و کارکنان نسبت به نگرانی و آسیب واردشده به مشتریان سخن گفت.

بر اساس یافته‌های فنی، عامل افشا به حدود ۳۳ میلیون حساب دسترسی داشته، اما تنها داده‌های نزدیک به ۳ هزار حساب را نگه‌داری کرده که بعداً حذف شده‌اند.

کوپانگ می‌گوید شواهدی از فروش یا انتقال این داده‌ها وجود ندارد، هرچند تحقیقات رسمی همچنان ادامه دارد.

پس از انتشار این گزارش، سهام شرکت ۶ درصد افزایش یافت، اما چالش‌های حقوقی داخلی و بین‌المللی همچنان پابرجاست.

 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد