about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

انتشار شده در تاریخ

کمبود بودجه بخش فناوری رژیم صهیونیستی

بخش فناوری رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ با حماس با کمبود بودجه مواجه شده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، بخش فناوری رژیم صهیونیستی در طول جنگ یک ساله با گروه حماس انعطاف پذیر بوده است، اما از آنجایی که به شرکت های بزرگ و سرمایه گذاری خارجی متکی است، این بخش با عدم اطمینان بودجه مواجه است و می تواند به اقتصاد این رژیم آسیب برساند.

بر اساس گزارش سازمان نوآوری رژیم صهیونیستی (IIA) از زمان آغاز جنگ ، شرکت‌های فناوری اسرائیلی حدود 9 میلیارد دلار از شرکت های واقع در سیلیکون ولی و نیویورک جمع آوری کرده اند.

درور بین، مدیر عامل سازمان نوآوری رژیم صهیونیستی (IIA) گفت: 

سطح سرمایه گذاری تقریباً مشابه دوره قبل از جنگ بود. بنابراین علیرغم اینکه ریسک سرمایه گذاری در اسرائیل افزایش یافته است، سرمایه گذاران همچنان پتانسیل این استارت آپ ها را می بینند و به سرمایه گذاری ادامه می دهند.

فناوری پیشرفته، اقتصاد رژیم صهیونیستی را هدایت می کند و 16 درصد از اشتغال، بیش از نیمی از صادرات ، یک سوم مالیات بر درآمد و 20 درصد از تولید کلی رژیم صهیونیستی را تشکیل می دهد. 

درور بین ابراز نگرانی کرده و گفت:

 اشتغال در این بخش راکد مانده است و می تواند مالیات بر درآمد را در زمانی که دولت برای تأمین مالی جنگ به بودجه نیاز دارد، کاهش دهد.در عین حال، بیشتر سرمایه‌گذاری‌ها در استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های امنیت سایبری است. برای این منظور، سازمان نوآوری برنامه ای دارد که به استارتاپ‌های کوچک‌تر کمک می‌کند تا سرپا بمانند.ما به دنبال ایجاد یک "رونق نوپا" از استارتاپ های فناوری دفاعی جدید پس از پایان جنگ هستیم.

 

منبع:

تازه ترین ها
تعطیلی
1404/09/24 - 14:51- سایرفناوری ها

تعطیلی شبکه‌های تلفن‌های قدیمی در اراضی اشغالی تا سال 2026

رژیم صهیونیستی تا فوریه سال آینده شبکه‌های تلفن قدیمی را از رده خارج خواهد کرد.

راه‌اندازی
1404/09/24 - 14:37- آفریقا

راه‌اندازی چارچوب آموزش امنیت سایبری جهانی در سومالی

سومالی چارچوب آموزش امنیت سایبری معتبر جهانی را با هدف تقویت ظرفیت ملی امنیت سایبری راه‌اندازی کرد.

مدیریت
1404/09/24 - 13:47- هوش مصنوعي

مدیریت مسافران در فرودگاه‌های امارات به کمک هوش مصنوعی

فرودگاه‌های امارات متحده عربی برای مدیریت ترافیک روزافزون مسافران از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند.