about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

شاکی اظهار داشت که تماس‌گیرنده از او خواسته تا مبلغ کوچکی به حسابشان انتقال دهد و قول داد که پول او را بازگرداند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، یک پزشک قربانی کلاهبرداری سایبری شد و مبلغ 22,699 روپیه را از دست داد.

پلیس جرایم سایبری منطقه روستایی لودهیانا علیه افراد ناشناس پرونده‌ای ثبت کرده و تحقیقات را آغاز کرده است.

شاکی، نوجراج سینگ، از روستای سالمپور در جاگرائون، بیان کرد که کلینیک خود را اداره می‌کند.

در تاریخ 16 دسامبر، او تماس تلفنی از یک شماره ناشناس دریافت کرد.

تماس‌گیرنده اظهار کرد که برای رنگ‌آمیزی یک مدرسه در سیدوان بت به بتونه دیواری نیاز دارند و اطمینان داد که به‌محض دریافت کالا، هزینه را پرداخت خواهند کرد.

نوجراج توضیح داد که همسایه‌اش، دیویندر نات، صاحب یک فروشگاه لوازم بهداشتی است.

او تصور کرد که همسایه شماره او را به تماس‌گیرنده داده است، زیرا احتمالاً اپلیکیشن رابط پرداخت یکپارچه نداشته است.

وقتی او موافقت کرد که کمک کند، تماس‌گیرنده یک کد QR برای او فرستاد و از او خواست که آن را با اپلیکیشن رابط پرداخت یکپارچه اسکن کند و گفت که به دلیل داشتن حساب ارتشی، می‌خواهند حساب او را قبل از پرداخت تأیید کنند.

شاکی افزود که تماس‌گیرنده از او خواست مبلغ کوچکی به حسابشان انتقال دهد و قول داد که پول او را همراه با پرداخت هزینه بتونه دیواری بازگرداند.

علاوه بر این، شاکی اظهار داشت که تماس‌گیرنده او را مجبور کرد تا 22,600 روپیه به حسابشان انتقال دهد و پس از آن تماس‌های او را پاسخ نداد.

پس از کشف این‌که فریب خورده است، او شکایتی به پلیس ارائه کرد.

شروویندر سینگ، که این پرونده را بررسی می‌کند، عنوان کرد که پلیس جرایم سایبری پرونده‌ای تحت ماده 318 (4) (کلاهبرداری) از قانون، علیه متهم ناشناس ثبت کرده است.

پلیس در تلاش است تا حساب بانکی مرتبط با حساب رابط پرداخت یکپارچه که پول به آن منتقل شده را ردیابی کند.

 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد