about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

خطرات هوش مصنوعی بر تغییرات اقلیمی

سازمان ملل متحد هشدار داد که هوش مصنوعی بدون نظارت مناسب بر تغییرات اقلیمی خطراتی را به همراه دارد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، سایمون استیل، رئیس بخش آب‌وهوای سازمان ملل متحد، اعلام کرد که هوش مصنوعی می‌تواند به مقابله با بحران آب‌وهوا کمک کند، اما دولت‌ها باید آن را تنظیم کنند تا نتایج مثبت حاصل شود. 

هوش مصنوعی در حال حاضر به کارآمدی سیستم‌های انرژی، کاهش انتشار کربن صنعتی و کمک به دیپلماسی آب‌وهوا کمک می‌کند.

سایمون استیل هشدار داد که تقاضای روبه‌رشد انرژی مراکز داده بزرگ هوش مصنوعی خطراتی را ایجاد می‌کند که نیاز به مدیریت دقیق دارند.

 او تأکید کرد که هوش مصنوعی باید ظرفیت انسانی را افزایش دهد نه اینکه جایگزین آن شود و از وظایفی مانند مدیریت ریزشبکه‌ها، نقشه‌برداری از ریسک آب‌وهوا و هدایت برنامه‌ریزی تاب‌آورانه پشتیبانی کند.

بارونق سرمایه‌گذاری در انرژی‌های تجدیدپذیر و همسویی کشورها با توافق‌نامه پاریس، اقدامات جهانی در مورد آب‌وهوا در حال پیشرفت است. درحالی‌که چین رهبری موج انرژی پاک را بر عهده دارد، اتحادیه اروپا، هند، کشورهای آفریقایی و آمریکای لاتین نیز راه‌حل‌های کم‌کربن را گسترش می‌دهند.

بااین‌حال، تأمین مالی همچنان یک مانع است و بسیاری از پروژه‌های برنامه‌ریزی‌شده کم‌کربن برای تأمین سرمایه‌گذاری با مشکل مواجه هستند.

باوجود پیشرفت، مزایای گذار به کم‌کربن ناهموار است و بحران آب‌وهوا در حال شتاب گرفتن است. 

از دولت‌ها خواسته می‌شود تا قبل از COP30 در برزیل، برنامه‌های به‌روز شده توافق‌نامه پاریس را ارائه دهند، درحالی‌که سایمون استیل خواستار همکاری قوی‌تر در مورد آب‌وهوا و اقدام سریع‌تر است. 

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.