about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

دولت ترامپ در حال مذاکره برای خرید سهام شرکت‌های محاسبات کوانتومی است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، در حال مذاکره با چندین شرکت محاسبات کوانتومی است تا در ازای دریافت بودجه فدرال، سهام آنها را خریداری کند. 

در این گزارش آمده است که شرکت‌هایی از جمله آی اُ ان کیو (IonQ)، ریجتی کامپیوتینگ (Rigetti Computing) و دی - ویو کوانتوم (D-Wave Quantum) در حال مذاکره برای فروش سهام خود به دولت به‌عنوان بخشی از توافق‌نامه‌ها هستند و این مذاکرات شامل حداقل کمک‌های مالی از واشنگتن به مبلغ ۱۰ میلیون دلار برای هر کدام است. 

شرکت‌های دیگری مانند کوانتوم کامپیوتینگ (Quantum Computing) و اتم کامپیوتینگ (Atom Computing) نیز در حال بررسی مقدمات مشابهی هستند.

یک مقام وزارت بازرگانی ایالات متحده در بیانیه‌ای ایمیلی گفت:

این وزارتخانه در حال حاضر با هیچ یک از شرکت‌ها مذاکره نمی‌کند.

اوایل امسال، ترامپ اعلام کرد که ایالات متحده 10 درصد از سهام اینتل را که کمک‌های مالی دولتی را به سهام تبدیل می‌کند، در اختیار خواهد گرفت که جدیدترین مداخله فوق‌العاده کاخ سفید در شرکت‌های آمریکایی است.

از دیگر معاملات می‌توان به توافق پنتاگون برای تبدیل‌شدن به بزرگ‌ترین سهام‌دار یک شرکت معدنی کوچک به نام ام پی متریالز (MP Materials) برای افزایش تولید آهنرباهای خاکی کمیاب اشاره کرد.

معاون وزیر بازرگانی ایالات متحده، پل دبار (Paul Dabbar)، مدیر اجرایی سابق محاسبات کوانتومی و مقام وزارت انرژی، مذاکرات مربوط به تأمین مالی با شرکت‌های این صنعت را رهبری می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد