about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

گوگل اعلام کرد که در آستانه خرید 23 میلیارد دلاری استارت‌آپ سایبری اسرائیلی ویز است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ بر اساس گزارش وال استریت ژورنال، گوگل قرار است یک قرارداد رکوردشکن برای خرید استارت‌آپ امنیت سایبری ویز (Wiz)، تأسیس شده توسط رژیم صهیونیستی، به قیمت 23 میلیارد دلار را نهایی کند.

در این گزارش آمده است که شرکت مادر گوگل، آلفابت (Alphabet)، در حال مذاکرات پیشرفته برای خرید ویز، مستقر در نیویورک، است و این معامله 2 برابر بزرگ‌ترین خرید گوگل تا به امروز، خرید 12.5 میلیارد دلاری موتورولا در سال 2012، و بزرگ‌ترین خرید یک شرکت فناوری اسرائیلی محسوب می‌شود.

وال استریت ژورنال خاطرنشان کرد که این معامله بالقوه زمانی انجام می‌شود که گوگل به دنبال بهبود کسب و کار رایانش ابری خود است که ویز امنیت سایبری را برای آن فراهم می‌کند و به دلیل نگرانی استارت‌آپ‌ها از ادغام و خرید به دلیل نگرانی‌های مربوط به بررسی‌های ضداعتماد، محتاط شده‌اند.

ویز در اوایل سال 2020 توسط آصف راپاپورت (Assaf Rappaport)، یینون کاستیکا (Yinon Costica)، آمی لوتواک (Ami Luttwak) و روی رِزنیک (Roy Reznik) تأسیس شد، همان تیمی که شرکت آدالوم (Adallom) را تأسیس کرد که در سال 2015 به قیمت 320 میلیون دلار به مایکروسافت فروخته شد. آنها همچنین رهبری گروه امنیت ابری مایکروسافت آژور (Microsoft Azure) را بر عهده داشتند. مشتریان آن شامل 40 درصد از شرکت‌های «Fortune 100» مانند «Slack»، مارس (Mars)، بی‌ام‌دبلیو (BMW)، «DocuSign»، «Plaid» و آگودا (Agoda) هستند.

پس از آخرین دور سرمایه‌گذاری خصوصی که در ماه می سال جاری اعلام شد، که در آن یک میلیارد دلار جذب کرد، ارزش شرکت به 12 میلیارد دلار رسید.

راپاپورت در آن زمان گفت :

«2024 سال تثبیت برای ویز و به طور کلی صنعت است. سیر رشد ما به کمک خریدهای استراتژیک ادامه خواهد یافت که ما را به جلو سوق می‌دهد و کمک می‌کند در زمان کمتری زمینه‌های بیشتری را پوشش دهیم.»

اوایل سال جاری، ویز استارت‌آپ سایبری اسرائیلی «Gem Security» را به قیمت 350 میلیون دلار و در پایان سال 2023، استارت‌آپ «Raft» در تل‌آویو را به مبلغ نامشخصی خریداری کرد.

ویز که ادعا می‌کند پلتفرمش می‌تواند هر چیزی را که توسعه‌دهندگان در فضای ابری می‌سازند و اجرا می‌کنند ایمن کند، درست زمانی تأسیس شد که همه‌گیری بیماری کووید-19 در سراسر جهان به سرعت افزایش یافت و کل شرکت‌ها و کارگران را آنلاین کرد و موج مهاجرت عظیمی را به فضای ابری برانگیخت.

بنیانگذاران این شرکت در اوایل سال جاری به فهرست ثروتمندترین افراد جهان توسط فوربس اضافه شدند، زیرا تعداد میلیاردرهای اسرائیلی از 6 نفر به 36 نفر افزایش یافت و معامله با گوگل باعث ارتقای آنها در این رتبه‌ها می‌شود.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1404/02/12 - 11:17- سایرفناوری ها

هشدار بانک ایتالیا در مورد خطرات ارزهای دیجیتال

بانک ایتالیا در مورد خطرات ارزهای دیجیتال و نفوذ سیاست ایالات متحده هشدار داد.

حمله
1404/02/11 - 21:46- جرم سایبری

حمله سایبری به شرکت بریتانیایی هارودز

هارودز، آخرین فروشگاه خرده‌فروشی بریتانیایی است که مورد حمله سایبری قرار گرفته است.

حمله
1404/02/11 - 21:44- جرم سایبری

حمله سایبری به شرکت بریتانیایی هارودز

هارودز، آخرین فروشگاه خرده‌فروشی بریتانیایی است که مورد حمله سایبری قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.