about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

شرکت سرمایه‌گذاری خصوصی شرکای صنعتی اِی‌ای در ایالات متحده شرکت اسرائیلی راه‌حل‌های پاراگون را خریداری کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ گلوبز (Globes) اعلام کرد که شرکت سرمایه‌گذاری خصوصی شرکای صنعتی اِی‌ای (AE Industrial Partners) در ایالات متحده، شرکت اسرائیلی تهاجمی سایبری راه‌حل‌های پاراگون (Paragon Solutions) را خریداری کرد. پاراگون توسط ایهود شینِرسون (Ehud Schneorson)، فرمانده سابق واحد اطلاعاتی 8200 ارتش رژیم صهیونیستی، همراه با ایهود باراک (Ehud Barak)، نخست وزیر سابق این رژیم، تأسیس شد. شرکت آمریکایی حدود 900 میلیون دلار، نیمی به صورت نقدی و نیمی در آینده، پرداخت خواهد کرد.

پرداخت فوری 450 میلیون دلار بین 400 کارمند پاراگون (20 درصد) و 5 بنیانگذار شرکت (30 درصد) تقسیم خواهد شد. شینِرسون به عنوان رئیس هیئت مدیره، ایدان نوریک (Idan Nurick)، مدیر عامل، ایگور بوگودلوف (Igor Bogudlov)، لیاد آوراهام (Liad Avraham) و لیران الکایام (Liran Elkayam) به عنوان اعضا در این شرکت فعالیت می‌کنند. نیمی دیگر از این مبلغ به سرمایه‌گذاران صندوق سرمایه‌گذاری آمریکایی «Battery Ventures» و صندوق سرمایه‌گذاری اسرائیلی «Red Dot» تعلق خواهد گرفت که هفته گذشته شاهد خرید یک شرکت امنیت سایبری دیگر به نام «Perception Point» به مبلغ 100 تا 200 میلیون دلار بودند.

کارشناسان معتقدند که ایهود باراک باید چندین درصد از سهام پاراگون به ارزش 10 تا 15 میلیون دلار قبل از مالیات را در اختیار داشته باشد. مشارکت او در این شرکت به عنوان یکی از کارآفرینان باعث نگرانی خریداران شده بود مبنی بر اینکه رده حاکم رژیم صهیونیستی به دلیل خصومت با باراک، این معامله را به دلایل سیاسی تأیید نمی‌کند. پاراگون تحت نظارت دقیق وزارت جنگ رژیم صهیونیستی کار می‌کند که در گذشته به دلایل امنیتی با فروش شرکت جاسوسی سایبری «NSO Group» به شرکت دفاعی «L3» آمریکا مخالفت کرده بود. ظاهراً قرارداد پاراگون حتی مورد توجه رده‌های سیاسی قرار نگرفت و چندین هفته پیش مورد تأیید مقامات ارشد وزارت جنگ اسرائیل قرار گرفت.

گلوبز اظهار داشت که AE شرکت اسرائیلی را در شرکت سایبری «REDLattice» ادغام خواهد کرد، یک ادغام کننده دفاعی که پروژه‌های سفارشی برای وزارت دفاع ایالات متحده و کشورهای انگلیسی زبان ایجاد می‌کند. این قرارداد به پاراگون اجازه می‌دهد تا ردپای بازار خود را در کشورهایی مانند بریتانیا و ایرلند، استرالیا، نیوزلند و کانادا و همچنین ایالات متحده گسترش دهد. منابع به گلوبز گفتند که پاراگون به عنوان یک شرکت اسرائیلی به فعالیت خود در سرزمین‌های اشغالی ادامه خواهد داد، اما این قرارداد شامل بندی است که اجازه می‌دهد فناوری حملات سایبری را به ایالات متحده صادر کند.

خرید پاراگون توسط آمریکا بازتاب معاملات سایبری مشابهی است که در سال‌های اخیر در اراضی اشغالی انجام شده است: در گذشته، صندوق سرمایه‌گذاری خصوصی آمریکایی «Francisco Partners» آن را کنترل می‌کرد. اِران گوروف (Eran Gorev)، شریک فرانسیسکو پارتنرز و مدیرعامل سابق NSO، در زمان تأسیس شرکت در پاراگون سرمایه‌گذاری کرد. با این حال، گوروف در صورت تکمیل معامله از خروج سودی نخواهد برد زیرا او سهام خود را سال‌ها پیش فروخته است.

پاراگون جاسوس‌افزار «Graphite» را توسعه داده که می‌تواند داده‌ها را از برنامه‌های پیام‌رسان رمزگذاری شده مانند واتس‌اپ، «Facebook Messenger»، سیگنال (Signal) و تلگرام استخراج کند. برخلاف دیگر شرکت‌های تهاجمی سایبری اسرائیلی مانند NSO و کاندیرو (Candiru)، پاراگون در ابتدا با سرمایه‌گذاری ایالات متحده تأسیس شد تا تنها در 34 کشوری که به عنوان دموکراتیک تعریف شده‌اند، با هماهنگی مقامات امنیتی و سیستم‌های قانونی محلی با حداقل استفاده از تجاوز به حریم خصوصی، فعالیت کند.

برخلاف جاسوس‌افزار پگاسوس (Pegasus) متعلق به NSO، جاسوس‌افزار پاراگون از کاربر با دوربین گوشی خود عکس نمی‌گیرد و تا آنجا که مشخص است از میکروفون گوشی استفاده نمی‌کند و فقط مکالمات صوتی را در برنامه‌های چت ضبط می‌کند. این شرکت حدود 2 سال پیش فروش محصولات خود را در ایالات متحده آغاز کرد و مشتریان آن شامل اداره مبارزه با مواد مخدر ایالات متحده (DEA) و مقامات امنیتی در سنگاپور هستند که طبق گزارشی در وب‌سایت «Intelligence Online»، جایگزین فناوری‌های شرکت‌های اسرائیلی در لیست سیاه آمریکا شده است. 
 

منبع:

تازه ترین ها
گوگل
1404/02/13 - 07:57- سایرفناوری ها

گوگل پلی نیمی از اپلیکیشن‌ های خود را از دست داده است

تطبق تحلیل شرکت Appfigures، گوگل پلی از ابتدای سال گذشته تاکنون 1.8 میلیون اپلیکیشن‌ را از دست داده است.

کمک
1404/02/13 - 07:55- سایرفناوری ها

کمک حقوقی مرکز ملی فضای مجازی به دستگاه‌ها برای تکمیل سند راهبردی

معاون حقوقی مرکز ملی فضای مجازی گفت: مهم‌ترین مسئله در اجرای اسناد راهبردی، ضمانت اجرایی آنهاست؛ به همین دلیل این ضمانت در سه ساحت پیش‌بینی شده است.

تحول‌آفرینی
1404/02/13 - 07:50- هوش مصنوعي

تحول‌آفرینی هوش مصنوعی نیازمند سیاست‌گذاری هوشمندانه است

دیبر سابق شورای عالی فضای مجازی با اشاره به پیامدهای گسترده فناوری‌های نوین بر ساختارهای اجتماعی، بر لزوم سرمایه‌گذاری کلان، تقویت زیرساخت‌های داده‌ای و ایجاد نهاد راهبردی برای حکمرانی هوش مصنوعی تأکید کرد .