about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

دولت ترامپ در حال مذاکره برای خرید 10 درصد از سهام اینتل است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، دولت ترامپ در حال مذاکره برای تصاحب ۱۰٪ از سهام اینتل است و این کار را با تبدیل بخشی یا تمام کمک‌های مالی قانون تراشه‌ها به سهام انجام می‌دهد.

سهام اینتل پس از افزایش هفته گذشته به دلیل امید به حمایت فدرال ایالات متحده، روز دوشنبه حدود ۳.۷٪ کاهش یافت.

ده درصد از سهام این شرکت تراشه ساز آمریکایی حدود ده میلیارد دلار ارزش خواهد داشت.

قرار است اینتل در مجموع 10.9 میلیارد دلار کمک مالی از قانون تراشه‌ها برای تولید تجاری و نظامی دریافت کند و این رقم تقریباً برای پرداخت هزینه سهام دولت کافی است.

تحلیلگران گفته‌اند که حمایت فدرال می‌تواند به اینتل فضای تنفس بیشتری برای احیای کسب‌وکار ریخته‌گری زیان‌ده خود بدهد، اما این شرکت هنوز از نقشه راه ضعیف محصول و چالش‌هایی در جذب مشتری به کارخانه‌های جدید خود رنج می‌برد.

دیوید واگنر، رئیس بخش حقوق صاحبان سهام و مدیر پرتفوی در اپتوس کپیتال ادوایزر (Aptus Capital Advisors)، سهام‌دار اینتل، گفت:

 این واقعیت که دولت ایالات متحده برای نجات یک شرکت آمریکاییِ دارای سهام ممتاز وارد عمل شده است، احتمالاً به این معنی است که موقعیت رقابتی اینتل بسیار بدتر از آن چیزی است که هر کسی از آن می‌ترسید.

واگنر افزود که اگرچه در مورد سرمایه‌گذاری پول مالیات‌دهندگان توسط دولت ایالات متحده در شرکت‌های آمریکایی تردید دارد، اما این کار بهتر از تبدیل‌شدن اینتل به یک نهاد دولتی است.

ترامپ که گفته بود دیدار با تان «بسیار جالب» بوده است، رویکرد بی‌سابقه‌ای در مورد مداخلات شرکتی اتخاذ کرده است.

او برای بستن قراردادهای چندمیلیارددلاری دولتی در حوزه نیمه‌رسانا‌ها و عناصر خاکی کمیاب، تلاش کرده است.

دولت ایالات متحده پیش‌ازاین سهام شرکت‌های تحت‌فشار را خریداری کرده است. در طول بحران مالی 2007-2009، سهام جنرال موتورز را خریداری کرد و بعداً در سال 2013 از این شرکت خارج شد.

اینتل سال گذشته نزدیک به ۸ میلیارد دلار یارانه، بزرگ‌ترین هزینه تحت این قانون، برای ساخت کارخانه‌های جدید در اوهایو و سایر ایالت‌ها دریافت کرد، زیرا پت گلسینگر، مدیرعامل سابق، روی آنها برای بازگرداندن برتری تولید شرکت حساب کرده بود.

بااین‌حال، تان از چنین جاه‌طلبی‌هایی دست کشید و ساخت‌وساز در اوهایو را کند کرد. او قصد دارد کارخانه‌هایی را بر اساس تقاضا برای خدمات بسازد که به گفته تحلیلگران می‌تواند او را در تضاد با تلاش ترامپ برای تقویت تولید آمریکا قرار دهد.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.