about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

شرکت روسی آنتی ویروس کسپرسکی پس از ممنوعیت توزیع نرم‌افزارهایش از ایالات متحده خارج می‌شود.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ غول آنتی ویروس روسی کسپرسکی (Kaspersky Labs) در گفتگو با بی‌بی‌سی نیوز اعلام کرد که پس از ممنوعیت فروش و توزیع نرم‌افزارهایش توسط دولت بایدن، ایالات متحده را ترک می‌کند.

کسپرسکی گفت که تصمیم غم‌انگیز و دشواری را برای خروج گرفته است، زیرا فرصت‌های تجاری در این کشور دیگر قابل دوام نیستند.

این تصمیم پس از آن صورت گرفت که جینا ریموندو (Gina Raimondo)، وزیر بازرگانی آمریکا، ماه گذشته ادعا کرد که نفوذ مسکو بر این شرکت خطر قابل توجهی برای زیرساخت‌ها و خدمات ایالات متحده به همراه دارد.

کسپرسکی که به مدت 2 دهه در ایالات متحده فعالیت می‌کرد، این اتهامات را رد کرده است.

این شرکت در بیانیه‌ای اعلام کرد :

«از 20 ژوئیه 2024 کسپرسکی به تدریج فعالیت‌های خود در ایالات متحده را متوقف و مواضع مستقر در ایالات متحده را حذف می‌کند.»

وب‌سایت آمریکایی شرکت قبلاً فروش آنتی ویروس و ابزارهای امنیت سایبری خود را با پیامی مبنی بر «خرید برای مشتریان آمریکایی در دسترس نیست» متوقف کرد.

این اطلاعیه پس از ممنوعیت فروش و توزیع محصولات کسپرسکی در ایالات متحده منتشر شد.

ریموندو گفت که ایالات متحده به دلیل ظرفیت و قصد روسیه برای جمع‌آوری اطلاعات شخصی آمریکایی‌ها مجبور به اقدام است.

وزارت بازرگانی ایالات متحده عنوان کرد :

«کسپرسکی به طور کلی دیگر نمی‌تواند در کنار سایر فعالیت‌ها، نرم‌افزار خود را در ایالات متحده بفروشد یا به‌روزرسانی‌هایی را برای نرم‌افزارهای در حال استفاده ارائه کند.»

این حکم از اختیارات گسترده ایجاد شده توسط دولت ترامپ برای ممنوعیت یا محدود کردن معاملات بین شرکت‌های آمریکایی و شرکت‌های فناوری کشورهایی مانند روسیه و چین استفاده کرد.

این امر به طور مؤثری دانلود به‌روزرسانی‌های نرم‌افزار، فروش مجدد و صدور مجوز محصولات را از 29 سپتامبر ممنوع کرد، در حالیکه قرار بود تجارت جدید ظرف 30 روز پس از اعلام محدود شود.

فروشندگانی که این محدودیت‌ها را نقض کنند با جریمه‌هایی از سوی وزارت بازرگانی آمریکا مواجه خواهند شد؛ براساس گزارش وزارت بازرگانی، این شرکت چند ملیتی واقع در مسکو، در 31 کشور در سراسر جهان دفتر دارد و به بیش از 400 میلیون کاربر و 270 هزار مشتری شرکتی در بیش از 200 کشور خدمات ارائه می‌دهد.

کسپرسکی اظهار داشت که قصد دارد همه گزینه‌های قانونی موجود را برای مبارزه با این ممنوعیت دنبال کند و هرگونه فعالیتی را که امنیت ایالات متحده را تهدید می‌کند، رد کرد.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد