about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

شرکت نفت پاکستان اعلام کرد که یک حمله سایبری به زیرساخت‌های فناوری اطلاعات خود را خنثی کرده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ شرکت نفت پاکستان (PPL) با موفقیت یک حمله سایبری که زیرساخت‌های فناوری اطلاعات آن را از طریق حمله باج‌افزاری هدف قرار داده بود، خنثی کرد.

سخنگوی شرکت نفت پاکستان گفت که این حمله در 6 اوت امسال رخ داده و باعث فعال شدن فوری پروتکل‌های امنیت سایبری داخلی شرکت شده است.

وی افزود که تیم‌های فناوری اطلاعات و امنیت سایبری شرکت نفت پاکستان، با هماهنگی کارشناسان خارجی، اقدامات پیشگیرانه سریع و مؤثری را برای مهار این تهدید انجام دادند. این اقدامات شامل تعلیق موقت برخی سرویس‌های غیر حیاتی منتخب برای اطمینان از یکپارچگی سیستم‌های فناوری اطلاعات و به حداقل رساندن هرگونه تأثیر احتمالی بود.

به گفته سخنگو، شرکت نفت پاکستان یک چارچوب امنیت سایبری چند لایه را اجرا می‌کند که به شرکت امکان می‌دهد به سرعت تهدید را خنثی کند. تاکنون هیچ مدرکی مبنی بر به خطر افتادن داده‌های حساس یا حیاتی تجاری یافت نشده است. سیستم‌های عملیاتی اصلی شرکت کاملاً ایمن هستند و همه شرکا، از جمله شرکای سرمایه‌گذاری مشترک، بدون اختلال به فعالیت‌های خود ادامه می‌دهند.

سخنگو تأیید کرد که یک یادداشت باج‌خواهی از مهاجمی که خود را بلو لاکر (Blue Locker) معرفی کرده بود، دریافت شده است.

مطابق با بهترین شیوه‌های تجاری و دستورالعمل‌های قانونی، این موضوع به مقامات انتظامی و نظارتی مربوطه گزارش شده است. تحقیقات با همکاری این آژانس‌ها در حال انجام است.

شرکت نفت پاکستان همچنین یک تحلیل جامع پزشکی قانونی را برای ارزیابی دامنه حادثه و تقویت بیشتر قابلیت‌های دفاع سایبری خود آغاز کرده است. سخنگو گفت:

«ما متعهد به شفافیت کامل و بازیابی عملکرد کامل سیستم به صورت ایمن و مرحله‌ای هستیم.»
 

منبع:

تازه ترین ها
آزمایش
1405/06/31 - 12:05- آمریکا

آزمایش توان دفاع سایبری آمریکا در یک رزمایش سراسری

آمریکا هفته گذشته توان دفاع سایبری خود را در یک آزمون گسترده سراسری به محک گذاشت.

احتمال
1405/06/31 - 11:58- جنگ سایبری

احتمال حمله سایبری روسیه به ناتو

پتر پاول، رئیس‌جمهور جمهوری چک، روز دوشنبه گفت بعید می‌داند روسیه در آینده نزدیک حمله نظامی مستقیمی علیه یکی از اعضای ناتو انجام دهد.

تصاحب
1405/06/31 - 11:41- جرم سایبری

تصاحب سایت گروه کلاپ توسط شاینی هانترز

گروه مجرمان سایبری شاینی هانترز، کنترل وب‌سایت افشای اطلاعات گروه باج‌افزاری کلاپ در دارک‌وب را به دست گرفته و از این گروه خواستار پرداخت مبلغی برای جلوگیری از افشای اطلاعات شده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.