about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

سرویس امنیت اوکراین گفت که از سال 2022 و آغاز جنگ با روسیه، تقریباً 10 هزار حمله سایبری را دفع کرده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ ایلیا ویتیوک (Illia Vitiuk)، رئیس سایبری سرویس امنیت اوکراین (SBU) در 15 مارس امسال گفت که این سازمان تقریباً 10 هزار حمله سایبری را از زمان آغاز جنگ تمام عیار در سال 2022 دفع کرده و حملات بیشتری هر روز در حال انجام است.

حملات سایبری به ابزاری رایج تبدیل شده که هر دو طرف جنگ روسیه و اوکراین از آن استفاده می‌کنند.

اوکراین در سال 2023 با حدود 4500 حمله سایبری و تعداد مشابهی در سال 2022 مواجه شد که به معنی 10 تا 15 مورد در روز است. ویتیوک عنوان کرد که در مقایسه، تنها 1400 حمله سایبری در سال 2021 ثبت شده است.

این مقام اوکراینی اظهار داشت :

«بیشتر تلاش‌ها در مرحله اولیه متوقف شده‌اند. جنگ سایبری چیزی انتزاعی و مجازی نیست. هر حمله دفعی تلاشی غیرقابل قبول برای آسیب رساندن به دولت و مردم ما است.»

به عنوان مثال، ویتیوک یک حمله سایبری گسترده علیه ارائه دهنده مخابرات «Kyivstar» در دسامبر 2023 را یادآوری کرد. مردم در سراسر کشور از قطع اینترنت و شبکه خبر دادند و ضرر شرکت بالغ بر 3.6 میلیارد هریونیا (92.8 میلیون دلار) بود.

کارشناسان معتقدند که عملیات‌های سایبری سرویس امنیت اوکراین همچنین به تضعیف توانایی‌های نظامی روسیه در بحبوحه جنگ جاری کمک می‌کند.

رئیس سایبری سرویس امنیت اوکراین مدعی شد :

«ما زنجیره تأمین قطعات تسلیحات روسی را مختل کردیم. یکی از نمونه‌ها این است که ما قبلاً عرضه سروُموتورهای 1600 شاهد (پهپاد) و 4000 ریزمدار برای موشک‌های کروز را مسدود کرده‌ایم. متخصصان سایبری این سرویس همچنین در خط مقدم برای از کار انداختن سیستم‌های ارتباطی و جنگ الکترونیک روسیه و رهگیری پهپادهای شناسایی کار می‌کنند.»

منبع:

تازه ترین ها
اعتراض
1404/09/23 - 15:57- اروپا

اعتراض به ممنوعیت پلتفرم روبلاکس در روسیه

ممنوعیت پلتفرم بازی روبلاکس در روسیه، اعتراض کم‌سابقه‌ای را به دنبال داشت.

چرا
1404/09/23 - 15:48- هوش مصنوعي

چرا مغز شما در یادگیری از هوش مصنوعی بهتر است؟

دانشمندان دانشگاه پرینستون به تازگی کشف کرده‌اند که مغز انسان از “بلوک‌های شناختی قابل استفاده مجدد” برای ایجاد رفتارها و مهارت‌های جدید استفاده می‌کند.

ربات
1404/09/23 - 15:46- ابزارهای هوشمند

ربات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!

ربات های انسان نما به سرعت وارد دفاتر اداری، محیط های خدمات درمانی و فضاهای عمومی می شوند که این موضوع نگرانی هایی درباره استفاده از آنها در دنیای واقعی را به دنبال دارد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.