about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

به دنبال طرح احتمال مسدودسازی دارایی تتر ایرانی‌ها به دلیل تحریم‌ها، کارشناسان توصیه می کنند که کاربران ایرانی بجای تتر، از دیگر استیبل کوین ها مانند DAI و USDC استفاده کنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، طی روزهای اخیر سیتنا در خبری از احتمال مسدودسازی حساب و دارایی کاربران ایرانی در استیبل کوین مشهور تتر (USDT) خبر داد. این موضوع در پی اعلام همکاری جدید بنیاد تتر با سایت چینالیسیس مطرح شده است.

چینالیسیس یک سایت تحلیل داده های بلاکچین است که همکاری نزدیکی با نهادهای مالی و دولتی آمریکا دارد. هدف اصلی این همکاری جدید، شناسایی و ردیابی تراکنش های مرتبط با کشورهای تحریم شده از جمله ایران عنوان شده است.

تتر یا همان USDT، یک استیبل کوین محبوب در بازارهای ارز دیجیتال است که ارزش آن معادل با یک دلار آمریکا بوده و ثابت می ماند. به همین دلیل، این ارز دیجیتال به عنوان جایگزینی برای دلار و پول نقد در معاملات راه دور مورد استفاده قرار می گیرد.

با وجود تحریم های گسترده آمریکا علیه ایران، کاربران و سرمایه گذاران ارزهای دیجیتال در کشور همچنان به خرید و فروش تتر ادامه می دهند. گزارش ها نشان می دهد تنها در 24 ساعت گذشته، بیش از 104 میلیارد تومان تتر در صرافی های داخلی جابجا شده است.

اما خطر جدی مسدودسازی دارایی کاربران ایرانی و از دست دادن سرمایه شان در تتر وجود دارد. بنابر اعلام مقامات آمریکایی، این کشور قصد دارد با بهره گیری از توانایی های چینالیسیس، تراکنش های مرتبط با ایران را شناسایی و سپس اقدام به مسدود کردن حساب و دارایی آن ها نماید.

کارشناسان توصیه می کنند کاربران ایرانی بجای تتر، از دیگر استیبل کوین ها مانند DAI و USDC استفاده کنند. همچنین جابجایی ارز دیجیتال به کیف پول های امن، خودداری از معامله با کاربران خارجی و عدم اتصال مستقیم به صرافی های خارجی می تواند از جمله راهکارهای کاهش ریسک مسدودسازی دارایی باشد.

اقدامات فشار آمریکا بر کاربران ارزهای دیجیتال در ایران ادامه دارد. پیش از این نیز آمریکا موفق شده بود تراکنش های میلیاردی را ردیابی و چند ایرانی را به دلیل انجام معاملات کوچک ارزی، تحریم کند. کارشناسان معتقدند با وجود این، هرگز نباید امکان از دست دادن دارایی را نادیده گرفت.

منبع:

تازه ترین ها
تلاش
1404/02/15 - 23:35- جنگ سایبری

تلاش هکرهای پاکستانی برای نفوذ به سایت‌های دفاعی هند

گروه‌های هکری پاکستان تلاش کردند به سایت‌های دفاعی هند نفوذ کنند و اطلاعات حساس پرسنل فاش شد.

مهلت مجدد به تیک‌تاک توسط ترامپ

در بحبوحه تنش‌های شدید بین آمریکا و چین، ترامپ از تمدید مهلت واگذاری تیک‌تاک خبر داد.

راه‌اندازی
1404/02/15 - 21:52- سایرفناوری ها

راه‌اندازی تولید فیلم در گوگل

گوگل، بخش جدیدی را برای تولید فیلم و سریال راه‌اندازی کرده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.