about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

فناوری هوش مصنوعی در ۶۰ درصد از شرکت‌های روسی و در چاپ بودجه فدرال استفاده می‌شود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ الکساندر ژوکوف (Alexander Zhukov)، معاون اول رئیس دومای روسیه، در یازدهمین مجمع پارلمانی بریکس گفت که توسعه هوش مصنوعی (AI) نیازمند استانداردهای بین‌المللی یکسان در زمینه ایمنی و اخلاق است، زیرا این فناوری در حال حاضر به طور فعال توسط شرکت‌های خصوصی و در مدیریت منابع دولتی، از جمله تهیه بودجه فدرال روسیه، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

ژوکوف اعلام کرد:

«روسیه در حال حاضر هوش مصنوعی را در حوزه مدیریت عمومی معرفی می‌کند: رویه‌های بوروکراتیک خودکار و سطح کیفی متفاوتی از کنترل و تصمیم‌گیری تضمین می‌شود. علاوه بر این، سال گذشته حتی در تهیه بودجه فدرال روسیه نیز از هوش مصنوعی استفاده شد.»

وی افزود که اثر اقتصادی ترکیبی ناشی از معرفی هوش مصنوعی در کشورهای بریکس می‌تواند تا سال 2030 تقریباً به یک تریلیون دلار برسد؛ بدون شک، هوش مصنوعی یکی از کلیدی‌ترین و مهم‌ترین فناوری‌های قرن بیست و یکم است. این فناوری با سرعت بسیار زیادی در حال پیشرفت است: در طول 2 سال، تقریباً از ابتدا، 60 درصد از شرکت‌های روسی یا فناوری‌های هوش مصنوعی را معرفی کرده‌اند یا در حال آزمایش آن هستند.

این مقام روسی خاطرنشان کرد که نیاز به مقررات قانونی وجود دارد که با مقیاس و سرعت توسعه فناوری مطابقت داشته باشد. او گفت:

«ما شاهد فقدان مقررات قانونی در این حوزه هستیم و پارلمان‌های کشورهای عضو بریکس باید اسناد ملی را برای تضمین استفاده شفاف و اخلاقی و ایمن از هوش مصنوعی تدوین کنند. ما تدوین قوانین اخلاقی بین‌المللی مشترک و قوانین ایمنی در حوزه هوش مصنوعی را ضروری می‌دانیم.»

ژوکوف تصریح کرد که روسیه پیش از این یک «منشور اخلاق هوش مصنوعی» پیشنهاد داده که بیش از ۹۰۰ سازمان از بیش از ۲۰ کشور به آن پیوسته‌اند.

او گفت:

«ما آماده‌ایم تا پیشرفت‌ها و تجربیات خود را با همکاران به اشتراک بگذاریم، ما پیشنهاد می‌کنیم که ایجاد یک گروه بین‌المللی از متخصصان برای تدوین رویکردهای متعادل در زمینه تنظیم مقررات هوش مصنوعی را بررسی کنیم.»

وی ادامه داد که بریکس نه تنها قادر به گسترش همکاری‌های بخشی است، بلکه می‌تواند رویکردهای مشترکی را در پلتفرم‌های چندجانبه، در درجه اول سازمان ملل، ایجاد کند.

این مجمع با عنوان «همکاری بین پارلمانی برای هوش مصنوعی مسئولانه و فراگیر» در ۵ ژوئن سال جاری در برازیلیا برگزار می‌شود.

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1404/03/26 - 16:44- جرم سایبری

حمله سایبری به ادارات دولتی کارولینای شمالی و جورجیا

یک شهرداری در کارولینای شمالی و دفتر دادستانی منطقه‌ای که چهار شهر در جورجیا را پوشش می‌دهد، با مشکلات عملیاتی ناشی از حملات سایبری اخیر روبه‌رو هستند.

هشدار
1404/03/26 - 16:23- آسیب پذیری

هشدار سازمان امنیت سایبری آمریکا در مورد آسیب پذیری سیمپل هلپ

مقامات امنیت سایبری فدرال آمریکا اعلام کردند که باندهای باج افزار اخیراً از یک آسیب پذیری در نرم افزار کنترل از راه دور دستگاهها به نام سمپل هلپ در طی یک سری حملات سوءاستفاده کرده اند.

کنار
1404/03/26 - 14:48- اروپا

کنار گذاشتن نرم افزارهای مایکروسافت توسط دولت دانمارک

آژانس مدرن سازی فناوری دانمارک قصد دارد محصولات مایکروسافت را با نرم افزارهای متن باز جایگزین کند تا وابستگی به شرکتهای فناوری آمریکایی کاهش یابد.