about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

دونالد ترامپ اعلام کرد که در صورت تأیید فروش تیک‌تاک توسط چین، تعرفه‌ها را کاهش می‌دهد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، اعلام کرد که معامله‌ای را برای تیک‌تاک در نظر خواهد گرفت که در آن چین با فروش اپلیکیشن تیک‌تاک متعلق به بایت دنس در ازای رهایی از تعرفه‌های آمریکا بر واردات چین موافقت می‌کند.

ترامپ در مصاحبه با خبرنگاران، از تیک‌تاک به‌عنوان نمونه‌ای از چگونگی استفاده از تعرفه‌ها برای مذاکره با کشورهای دیگر استفاده کرد.

ترامپ گفت:

وضعیتی در مورد تیک‌تاک وجود دارد که در آن چین احتمالاً خواهد گفت: ما یک معامله را تأیید خواهیم کرد، اما آیا شما کاری در مورد تعرفه‌ها انجام خواهید داد؟ ما می‌توانیم از تعرفه‌ها استفاده کنیم تا در ازای آن چیزی به دست آوریم.

تیک‌تاک با ضرب‌الاجل ۵ آوریل برای رسیدن به توافقی برای پیداکردن یک خریدار غیرچینی، با تهدید تحریم از سوی ایالات متحده مواجه است. 

ترامپ این اظهارات را یک روز پس از اعلام تعرفه پایه 10 درصدی بر تمامی کالاهای وارداتی به ایالات متحده و تعرفه های بیشتر بر برخی از بزرگترین شرکای تجاری این کشور بیان کرد.

چین اکنون با تعرفه 54 درصدی بر کالاهای وارداتی به ایالات متحده مواجه است.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.