about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

اعتماد کسب و کارهای سنگاپور به بازیابی سایبری به 20 درصد کاهش یافته است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ اعتماد به بازیابی سایبری در میان سازمان‌های سنگاپوری به سرعت در حال کاهش است، به طوری که تنها 20 درصد معتقدند که می‌توانند ظرف 12 ساعت از یک حادثه مبتنی بر هویت به طور کامل بهبود یابند که این رقم نسبت به 52 درصد در سال گذشته به شدت کاهش یافته است.

یافته‌های منتشر شده توسط روبریک (Rubrik) همچنین نشان داد که 97 درصد از شرکت‌های محلی که در سال گذشته مورد حمله باج‌افزارها قرار گرفته‌اند، در نهایت باج پرداخت کرده‌اند.

این داده‌ها از یک نظرسنجی جهانی انجام شده توسط «Wakefield Research»، شامل رهبران فناوری اطلاعات و امنیت در سراسر سنگاپور و سایر بازارهای بزرگ، به دست آمده است.

در سنگاپور، تهدیدات مبتنی بر هویت اکنون بر نگرانی‌های هیئت مدیره غالب است. حدود 84 درصد از رهبران امنیتی محلی، حملات هویتی را به عنوان بزرگ‌ترین خطر خود ذکر کردند، زیرا کسب‌وکارها با یک اکوسیستم رو به رشد از کاربران غیرانسانی، از جمله عوامل هوش مصنوعی، حساب‌های خدماتی و ربات‌ها، که تعداد آنها بسیار بیشتر از هویت‌های انسانی است، دست و پنجه نرم می‌کنند.

این سطح تهدید رو به گسترش، اقدام فوری را ضروری کرده است. 90 درصد از پاسخ‌دهندگان سنگاپوری قصد دارند در 12 ماه آینده متخصصان هویت را استخدام کنند و 94 درصد یا در حال تغییر هستند یا قبلاً ارائه‌دهندگان مدیریت هویت و دسترسی (IAM) خود را تغییر داده‌اند که اکثر آنها امنیت را دلیل اصلی می‌دانند. این گزارش بر افزایش سریع هوش مصنوعی عامل‌محور تأکید دارد، به طوری که ۹۲ درصد از سازمان‌های سنگاپوری، عامل‌های هوش مصنوعی را در زیرساخت هویت خود ادغام کرده‌اند و ۷ درصد دیگر نیز قصد دارند این کار را انجام دهند.

تقریباً ۴۴ درصد از رهبران امنیتی در سنگاپور معتقدند که نیمی یا بیشتر از حملات سایبری سال آینده، هوش مصنوعی عامل‌محور را درگیر خواهد کرد، چه به عنوان بخشی از بردار تهدید یا اتوماسیون حمله.

روبریک هشدار داد که ابزارهای سنتی مدیریت و کنترل هویت (IAM) دیگر کافی نیستند. این شرکت خاطرنشان کرد که هویت‌های غیرانسانی اکنون تقریباً ۸۲ به یک از کاربران انسانی بیشتر هستند و این امر، مدیریت، نظارت و کنترل هویت‌های ماشینی و عامل‌محور را برای تاب‌آوری سازمان‌ها حیاتی می‌کند.
 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد